Guido Klüth: Director KPMG
Tijdens de eerste lezing zal het thema ‘Reputation Damage’ behandeld worden vanuit het perspectief van de accountant.      Güido Kluth, Behavorial Change Strategist, zal in de vorm van een interactieve lezing bespreken wat accountants kunnen      doen om het imago van de accountant te verbeteren. Hij is van mening dat je mindset, normen en waarden en kijk op de        wereld belangrijke factoren zijn die succes beïnvloeden.

Annemarie van Gaal: Ondernemer en Financieel Expert
Annemarie van Gaal is bekend als voormalig lid van de Raad van Toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM), FD columnist, schrijver en tv-persoonlijkheid. Waar ze in laatsgenoemde functies faam maakte als financieel expert, kwam ze in haar rol bij de AFM ook onder vuur te liggen. In haar lezing praat Annemarie gepassioneerd over alle aspecten van het ondernemerschap waarbij voor haar lef en innovatie altijd een grote rol spelen. Volgens Annemarie kun je door de markt anders te benaderen, je bedrijf anders te organiseren of met andere verdienmodellen te werken van vrijwel iedere onderneming een succes maken.

Bram Moszkowicz: Nederlands jurist en voormalig strafadvocaat
Met cliënten als de huidige president van Suriname Desi Bouterse, vastgoedmagnaat Willem Endstra, crimineel Willem Holleeder en politicus Geert Wilders, was Bram Moszkowicz een van Nederlands meest prominente strafpleiters. Tijdens zijn carrière als advocaat boekte hij diverse successen, maar kreeg ook de nodige kritiek met de hierbij gepaard gaande reputatieschade. Tijdens zijn lezing zal Bram Moszkowicz in gesprek gaan met dagvoorzitter Pauline de Wilde en het publiek en vertellen over het verloop van zijn carriere en zijn imago.

Pauline de Wilde: Dagvoorzitter
Pauline de Wilde is bekend als tv-presentatrice van zakelijke RTLZ programma’s als Ondernemerszaken, Duurzaam Ondernemen en Lokaal Duurzaam en van de RTL4 reisprogramma’s Snowmagazine en ViaVacance. Als dagvoorzitter brengt Pauline de Wilde inhoudelijk pittige thema’s op een charmante en concrete manier over. Zij kijkt er daarom naar uit om samen met de sprekers en het publiek het imago van de accountant te bespreken en op te vijzelen.

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)