KPMG

The human side of assurance
Assurance gaat over het geven van vertrouwen. Wij controleren en adviseren bedrijven zodat zij hun stakeholders vertrouwen kunnen bieden. In Audit en in bedrijfsprocessen. Op deze manier werken wij met onze klanten in hun streven naar groei of progressie. Wij combineren de nieuwste technologieen met wat we in de afgelopen eeuw hebben opgebouwd: een fundament van kennis, expertise en onafhankelijk denken. Technologie zorgt pas voor vooruitgang als deze wordt ingezet vanuit menselijk inzicht en creativiteit. Zo kijken wij naar vooruitgang. En jij? 

Over de workshop
Ken je dat gevoel? Al die to-do’s, losse eindjes en veel te weinig tijd? Tijdens deze workshop gaan we het hebben over time management – hoe kun je je tijd slim indelen en hoe doen wij dit binnen KPMG Audit. Je ontvangt handige tips en tricks en hoort de ervaringen van onze collega’s. Tot dan!

EY

Het is onze passie om cliënten met behulp van de allerbeste teams ter wereld van uitzonderlijk waardevolle inzichten te voorzien. Dus als je bij ons komt werken, krijg je de kans om relaties op te bouwen met mensen van over de hele wereld en uit allerlei sectoren. Relaties waar je van leert, waardoor je je ontwikkelt en waarmee je aan je carrière bouwt. We stimuleren je om een route te kiezen die past bij waar je goed in bent en waar je belangstelling naar uitgaat, zodat we onze dienstverlening aan cliënten nog verder kunnen verbeteren. Bij EY gaan werken is zoveel meer dan onze bedrijfsnaam op je cv zetten!

Mazars

Niet alleen het speelveld van de accountant veranderd, maar ook de verwachtingen veranderen. Hoe zorgen wij dat de verwachtingen van het maatschappelijk verkeer aansluiten met de zekerheid welke wij kunnen bieden?

De stuurgroep Publiek Belang heeft in 2017 een green paper uitgebracht omtrent de definitie van audit kwaliteit. Op basis van de audit quality factoren zullen wij ingaan op praktijksituaties waarin mogelijk reputatieschade op kan treden. Welke maatregelen zijn nodig om aan de verwachtingen van het maatschappelijk verkeer te voldoen, en hoe zorgt Mazars ervoor dat aan deze verwachtingen voldaan wordt? Middels een interactieve bijeenkomst zullen wij dit onderwerp verder belichten.

Grant Thornton

Grant Thornton is in Nederland een middelgroot Accountants- en Advieskantoor met ongeveer 500 medewerkers. Internationaal gezien zijn we lid van een groot internationaal netwerk: Grant Thornton International, met vestigingen in meer dan 130 landen met in totaal 50.000 collega's. Grant Thornton biedt naast Accountancy ook diensten aan op het gebied van fusies en overnames, IT Audit, Cyber Security en bijvoorbeeld fraudeonderzoek. Op het PM Congres zal Grant Thornton aanwezig zijn en samen met de studenten ingaan op het thema van het congres: "de reputatie van de accountant". Uiteraard is er tijdens de workshop ook ruim de gelegenheid om kennis te maken met het kantoor. Geef je op voor de workshop bij Grant Thornton en ontdek jouw mogelijkheden om te groeien bij Grant Thornton!

De Belastingdienst

Iedereen krijgt te maken met de Belastingdienst: een organisatie die Nederland financieel gezond houdt. Al gaat dan niet vanzelf. Bij de Belastingdienst werken duizenden mensen om ervoor te zorgen dat alles gaat zoals het moet. Onze accountants spelen hierin een belangrijke rol. Wij leveren maatwerk; hoe groot of klein de ondernemer ook is. Onze accountants krijgen te maken met de meest uiteenlopende administraties. Dat varieert van de groenteboer op de hoek, tot een grote multinational. Geen enkele onderneming is gelijk en dat maakt ons werk ontzettend divers. Als accountant bij de Belastingdienst werk je met veel enthousiaste collega’s aan complexe zaken. 

In onze workshop neemt een accountant en een forensisch registeraccountant je mee in de wereld van de Belastingdienst. Wat gebeurt er achter de schermen? Hoe is een werkweek opgebouwd? Waar moet je rekening mee houden als (forensisch) accountant? Het wordt in ieder geval duidelijk dat je als accountant niet urenlang achter je bureau vastgeplakt zit, maar zeker ook ondernemers bezoekt. Zien we jou bij onze workshop?

Nederland kan niet zonder de Belastingdienst, kan niet zonder jou.

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)