PwC

Op het Pro Memorie Congres zal PwC een workshop aanbieden gerelateerd aan het thema Reputation Damage. Ook dit jaar staat er een uitdagende case klaar én een enthousiast team bestaande uit Esmee van Diepenbrugge, Joost Jansen, Reiny Haijtema en Maarten Duinhof. Wij bespreken hoe je als professional in moet gaan op ontwikkelingen binnen het accountantsberoep en hoe PwC bezig is om vertrouwen te behouden in de maatschappij. Onze slogan is daarom niets voor niets: build trust in society and solving important problems. Ook zal je gedurende de workshop ervaren hoe het is om samen te werken met PwC’ers en wat de sfeer is binnen onze teams en op kantoor. Daarnaast is dit de uitgelezen kans om meer te weten te komen over de mogelijkheden bij PwC en al je vragen te stellen! Wij hebben er zin in, jij ook? Schrijf je snel in voor onze workshop en wie weet zien wij je op 18 april!

Baker Tilly

Meer dan 100 jaar ervaring, 13 vestigingen en ruim 900 medewerkers. Baker Tilly behoort tot de grotere accountants- en belastingadvieskantoren in Nederland. Onze kernactiviteit is  accountancy en belastingadvies, aangevuld met diverse specialisaties. Denk aan  bedrijfsjuridisch advies, IT Advisory, Corporate Finance, Interim Financials, Subsidie Compliance en HR Advies. Wij combineren de voordelen van een grote (internationale) organisatie met die van regionale vestigingen. We doen dit door ondernemend Nederland te helpen met onze eigen wijsheden, aanpak en ondernemersmentaliteit. Zo blijven we top of mind. Veel (inter)nationale (familie)bedrijven kiezen juist daarom voor Baker Tilly.

Bij Baker Tilly zijn we (gelukkig) niet allemaal gelijk. Iedereen heeft z’n talenten en eigen wijsheid. Dat is onze kracht. We delen een eigenzinnig, ondernemend karakter; we zijn gezond eigenwijs. Als je bij Baker Tilly werkt, ben je proactief en sta je naast de ondernemer. Je krijgt en neemt de vrijheid om veel verantwoordelijkheid naar je toe te trekken. Uiteraard hoef je niet alle wijsheid zelf in huis te hebben. Regelmatig werk je samen met collega’s van andere kantoren of binnen Baker Tilly International; een netwerk van onafhankelijke accountants- en advieskantoren in meer dan 130 landen.

Deloitte

Altijd al een kijkje willen nemen in de wereld van een accountant bij Deloitte? Tijdens onze workshop kom je niet alleen meer te weten over onze bedrijfscultuur maar laten wij je ook zien hoe een echte interim controle eraan toegaat.

BDO

BDO is een internationale, multidisciplinaire organisatie met een sterke regionale betrokkenheid. Deze combinatie maakt ons uniek. Als je kiest voor een carrière bij BDO, kom je terecht in een open, sociale en professionele werkomgeving waarin je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en je eigen kansen te creëren. Wil je je specialiseren binnen je vakgebied? Of ben je een echte generalist die zijn kwaliteiten juist breed wil inzetten? Samen bekijken we in welke richting jouw talenten het beste tot hun recht komen. Met jouw persoonlijke aanpak, expertise en skills kun je echt impact maken bij opdrachtgevers. Dát maakt je werk interessant en uitdagend.

Auditdienst Rijk

De Auditdienst Rijk (ADR) is de onafhankelijke interne auditor van de Rijksoverheid. Wij zijn gespecialiseerd in audits op gebied van financiële, operationele en IT-vraagstukken en zijn hiervoor gesprekpartner voor de gehele Rijksoverheid.

In deze interactieve casus laten we je zien hoe wij IT-audit integreren in onze financiële audits. Je wordt uitgedaagd om de nieuwste mogelijkheden van IT-tooling te gebruiken om tot de meest efficiënte en effectieve controleaanpak te komen. Alle studenten die geïnteresseerd zijn in audit en accountancy worden uitgenodigd om deel te nemen aan deze workshop.

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)