Bestuursopvolging

Vanaf 1 april gaan de sollicitaties open voor het PM Bestuur 2019/2020!

Een bestuursjaar staat niet alleen goed op je cv, maar tijdens je bestuursjaar bouw je ook een netwerk op waar je je hele leven profijt van hebt. Je bouwt hechte vriendschappen op met je bestuursgenoten en maakt samen onvergetelijke herinneringen. Na een jaar kijk je vol trots terug op alles wat jullie samen bereikt hebben.

Ben jij op zoek naar een uitdaging en wil jij alles uit je studententijd halen? Solliciteer dan vanaf 1 april voor het PM Bestuur 2019/2020! Stuur de sollicitatiebrief met daarin je motivatie naar secretaris@studieverenigingpm.com

Functies

Voorzitter
o1djO4ujU7H_WqBMOw2hfexuH2txR66Hpdz8MOD8mEUU83CNCchV4sSaR-JWqbdRG8lqxwO3YcC3HGZwOKAWwajvHlwSwfWbGjBTg7IIoWSS97Nl0f_VNvzpwoSJlcqn8JwnWr4q

De voorzitter is de algemene vertegenwoordiger van PM. Je voert vaak het woord namens de vereniging en bent daarnaast onder andere betrokken bij de samenwerkingsgesprekken met bedrijven, de sollicitaties van leden en de gesprekken met de universiteit en andere studieverenigingen. Ook zit je als voorzitter de vergaderingen met het bestuur en de verenigingsorganen voor, wat inhoudt dat je voorafgaand de agenda opstelt en zorgt dat de vergadering effectief en efficiënt verloopt. Het belangrijkste aan dit alles is dat je het overzicht bewaart en daarmee de visie van PM op de lange termijn waarborgt, en dit alles kunt presenteren tijdens de ALV!

Wibo Ypma
Voorzitter Bestuur PM 2018/2019

Vicevoorzitter
WpTrRNOahf-kqV_k6Fhle8ZI_RzvisU8q9EXGEp-f24qH41DtzPvmei0m3dGdec2JzAW4XMpOUv4gOnmiAgLxuyWe_F9FJM1gE7BxvOsnfEIBlop8Yvp-ASUxCmE41eCOqGLDXy1

Als vicevoorzitter ben je het primaire aanspreekpunt van de alumnileden en de universiteit. Zo coördineer je de Alumni werkgroep, de Raad van Advies en de Verenigingsraad. Daarnaast onderhoud de vicevoorzitter het contact met de universiteit omtrent promotie, activiteiten en andere zaken. Wat ik het leukste vind aan mijn functie is dat je deze, naast de kerntaken, voor een groot deel kan invullen naar jouw wensen. Zo heb ik me dit jaar veel bezig gehouden met grafisch ontwerp, video’s en promotiemateriaal.

Mick Veldscholte
Vicevoorzitter Bestuur PM 2018/2019

Secretaris54qN5KJCD7ljLdi0kvOG_SjM6gHl-9fiVqP3ERtJfotNKYZAUvTg_r3Y0gvaOSQJBPb21lSnTPu4WeEMOn_p9FhD0M-fmFQY9kbiJAvBLBWTw3yaCckzCkqtzKfjiYI-BX--Gpr8

Als secretaris zorg je voor de notulen van alle vergaderingen en houd je de ledenadministratie bij. Daarnaast verzorg je elke maand de nieuwsbrief voor de leden en ben je intern contactpersoon voor de actieve leden. Ook verzorg je een deel van het drukwerk, zoals het beleidsboek en jaarverslag. Tenslotte is de secretaris hoofdverantwoordelijk voor de sollicitaties van actieve leden en het bestuur. Wat ik het leukst vind aan mijn functie is de combinatie tussen het contact met de leden en het regelen van interne zaken.

Simone Vliek
Secretaris Bestuur PM 2018/2019

PenningmeesterrM6OT1n7y0-Tok_J1r13-U2SPSlKncMc4Oec2nprZv1t6LBF1lDPUSNtJEYS-OmK1aU4wldzqZczABBoaCy7r5RT6SXo07WzSwtnPVFKqoqbNEMyQ3S19aN6M7V5XBJQRci4Zulp

Als penningmeester ben je natuurlijk verantwoordelijk voor de begroting en realisatie gedurende het jaar. De begroting presenteer je op de Algemene Ledenvergadering aan het begin van het jaar en een jaar later verzorg je de realisatie, inclusief de verwerking daarvan in het financieel jaarverslag. Daarnaast coördineer je de Kascontrole commissie en houd je contact met de penningmeesters van de commissies. Het leuke aan de functie van penningmeester is dat je datgene wat je in je studie leert op een praktische manier in het boekhoudsysteem tegenkomt.

Angelique Keizer
Penningmeester Bestuur PM 2018/2019

BedrijfscontactenAPx9gjdo33kmkPmy9MbxfYpsPyAS6R49U50GioI2bZkc9q6gXH9U9x7etLRIIIDRG2Nk_n4uiw_opEc2MU0uAlYCu6wsjokTOKkfSca58wL6xtt7BJaujn2LTGIlGVzWJZutdRsy

Als bedrijfscontacten houd je het contact met huidige en potentiële samenwerkingspartners. Zo ga je in de zomer langs bij bedrijven door heel Nederland om met hen in gesprek te gaan over de samenwerking voor het aankomende jaar. Daarna stel je de samenwerkingscontracten op voor de partners. Gedurende het jaar blijf je contact houden met de partijen, bijvoorbeeld voor evenementen waar zij aanwezig zijn. Het leukste aan mijn functie vind ik het contact met de mensen en het netwerk dat ik ermee opbouw.

Ruben Nijboer
Bedrijfscontacten Bestuur PM 2018/2019