Bedrijfscontacten

Mijn naam is Joran Sinke en ik ben op dit moment 21 jaar oud. Ik ben sportief aangelegd en vind voetbal en volleybal erg leuk. Daarnaast ben ik zo nu en dan ook nog eens in de sportschool te vinden. Ik zit op dit moment in de afrondende fase van mijn bachelor Accountancy & Controlling aan de RUG. Ik zal per september 2021 beginnen aan mijn master(s). Binnen mijn bestuur vervul ik de functie van bedrijfscontacten. Dit houdt in dat ik het aanspreekpunt ben voor onze partners omtrent verenigingszaken. Ik heb in de huidige coronatijd voornamelijk contact per telefoon en per mail. Daarnaast ben ik in de zomer ook druk bezig geweest om samenwerkingsgesprekken te voeren voor dit studiejaar. Het sociale aspect (zowel binnen als buiten het bestuur) en de netwerken die je met deze functie opbouwt motiveerden mij om dit bestuursjaar te gaan doen.

Heb je na het lezen van mijn introductie nog vragen over mijn functie, over een bestuursjaar of over PM, bel, app of mail me gerust!  Aarzel ook niet om een (online) koffiegesprekje met me in te plannen!
06 - 25 43 09 80 // bedrijfscontacten@studieverenigingpm.com