Penningmeester


Ik ben Sam Kranenburg, 22 jaar, en ik woon in Groningen. Op het moment van schrijven volg de master Accountancy & Controlling. Hiernaast ben ik werkzaam bij de vakgroep accountancy, waar ik een ondersteunende rol bij het uitvoeren van onderzoek vervul. Ik hou mij voornamelijk bezig met het verzamelen van de benodigde data. Naast werken en studeren ben ik graag te vinden op het voetbalveld. Ik voetbal bij VVS in Oostwold. Ik vind het heerlijk om elke zaterdag (in de kelderklasse) een balletje te trappen. Naast voetballen is reizen ook een geliefde hobby van mij. Met buitenlandse voetbaltripjes, stedentripjes en natuurlijk wintersport maak je mij gelukkig.  Naast deze bezigheden ben ik dit collegejaar de penningmeester van Studievereniging PM! 

Als penningsmeester is het je taak om de financien van de vereniging in goede banen te leiden. De eerste grote taak van de penningmeester is het opstellen van de begroting. Met de begroting geef je sturing en invulling aan de opgestelde beleidsplannen. Vervolgens is het je taak om te zorgen dat de begroting werkelijkheid wordt: facturen versturen en de uitgaven strak in de gaten houden. Verder communiceer je als penningmeester met de penningmeesters van de commissies van PM, samen bespreek je de opgestelde begrotingen. Dit jaar geeft het opstellen van een begroting een extra uitdaging, want wat gaat de rol zijn van COVID-19 op de financien? Hierover ga je de discussie aan met de penningmeesters om tot een reeele begroting te komen. 

Heb je na het lezen van mijn introductie nog vragen over mijn functie, over een bestuursjaar of over PM, bel, app of mail me gerust!  Aarzel ook niet om een (online) koffiegesprekje met me in te plannen! 
06 - 40 49 07 60 // penningmeester@studieverenigingpm.com

Lid worden (€1,-)