Vicevoorzitter

Mijn naam is Caya Krol, ik ben 20 jaar en ik kom oorspronkelijk uit Heerde, maar woon nu ruim twee jaar in Groningen. Ik zit in het derde jaar van de bachelor Bedrijfskunde A&C. Ik voetbal sinds dit jaar met veel plezier bij G.S.V.V. The Knickerbockers. In mijn vrije tijd ben ik verder af en toe te vinden op de golfbaan, ik ben een groot liefhebber van concerten, ik speel graag (en fanatiek) een spelletje en ik ga graag borrelen met vriendinnen.

Ik ben de Vicevoorzitter van het PM Bestuur 2020/2021. Dit is een van de meest veelzijdige functies binnen het bestuur. Juist dit vind ik zo leuk aan mijn functie. Ik houd me met van alles bezig en daardoor weet ik ook bijna overal wel wat vanaf. Naast wat vaste taken, ben ik ook heel vrij om mijn functie als Vicevoorzitter zelf in te vullen. Op deze manier ben ik elke dag wel ergens mee bezig, vooral met veel afwisseling.

Heb je na het lezen van mijn introductie nog vragen over mijn functie, over een bestuursjaar of over PM, bel, app of mail me gerust!  Aarzel ook niet om een (online) koffiegesprekje met me in te plannen!
06 - 39 15 05 67 // vicevoorzitter@studieverenigingpm.com