Voorzitter

Hi allemaal! Mijn naam is Maureen van Ekeren, 22 jaar en ben de voorzitter van het PM Bestuur 2020/2021. Naast mijn taken als voorzitter volg ik de master Accountancy en de master Management Accounting & Control, tennis ik bij Veracket en ben ik (post-corona) graag op het terras te vinden.

Als voorzitter ben je het gezicht van de vereniging. De functie is enorm breed en je hebt veel verschillende taken. Zo voer je vaak het woord namens de vereniging en ben je onder andere betrokken bij de samenwerkingsgesprekken met bedrijven, sollicitaties van actieve leden en gesprekken met de universiteit en andere studieverenigingen. Ook onder die taken valt het opstellen van de agenda’s en zorgen dat vergaderingen effectief en efficient verlopen. Het allerbelangrijkste is dat je het overzicht bewaart en de lange termijn visie van PM waarborgt. De diversiteit die deze functie met zich meebrengt, maakt voor mij het leukste. Het is onwijs leerzaam en uitdagend, hier haal ik persoonlijk veel energie uit!

Heb je na het lezen van mijn introductie nog vragen over mijn functie, over een bestuursjaar of over PM, bel, app of mail me gerust!  Aarzel ook niet om een (online) koffiegesprekje met me in te plannen!
06 - 34 32 28 43 // voorzitter@studieverenigingpm.com