Bedrijf
Mazars
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Branche / Vakgebied
Accountancy
Vereiste taal
Nederlands
Website
http://www.mazars.nl/

Omschrijving

Houd jij van diversiteit en wil jij je op een breed vlak ontwikkelen? Ben je bijna afgestudeerd en klaar om het accountancy vak echt te leren? En wil je een publieke functie vervullen in het maatschappelijk verkeer? Ga dan aan de slag op kantoor Amsterdam als Assistant Audit & Assurance!

Assistant Audit & Assurance

Als Assistant Audit & Assurance ben je onderdeel van het Audit team van Mazars. Je houdt je onder andere bezig met de controle van jaarrekeningposten en het controleren van processen binnen organisaties. Als lid van het controleteam lever je een waardevolle bijdrage aan de kwaliteit van onze dienstverlening door professioneel én nauwkeurig aan de slag te gaan. Daarbij bespreek je jouw bevindingen met de collega’s om samen de toegevoegde waarde voor de klant te verhogen. Daarnaast koppel je de bevindingen terug aan de klant, waarmee je invulling geeft aan je maatschappelijke rol en informatieplicht.

In deze functie heb je direct contact met klanten. Hierdoor kun je het vak echt leren én tegelijkertijd kennis maken met de breed georiënteerde klantenkring van Mazars. Dit maakt dat je je diepgaand en veelzijdig kunt ontwikkelen. En de theoretische kennis die je opdoet in de vervolgstudie tot registeraccountant kun je direct toepassen in de praktijk. Zo leer je niet alleen alle facetten van het vak kennen, maar maak je ook direct kennis met de maatschappelijke rol die je vervult binnen de beroepsgroep.

Wat bieden wij?

Een prachtige carrière met aandacht voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal werkplezier. Bij Mazars krijg je de vrijheid en ruimte om je eigen weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Zo ontdek je waar je talenten liggen, waardoor jij jouw kennis kunt omzetten in kansen. Daarnaast kun je rekenen op begeleiding en coaching, zodat je jouw toekomst in goede banen kunt leiden. Dat maakt werken bij Mazars waardevol en inspirerend.

Naast de doorgroeimogelijkheden hebben wij ook goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden, waaronder een premievrij pensioen en een 13de maand. Met onze uitstekende studieregeling kun je diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen volgen die je helpen in jouw loopbaan. Op deze manier kun je blijven werken aan jouw professionaliteit en focus op kwaliteit.

Functie eisen

  • Afgeronde Bachelor AC/BE of een afgeronde Master Accountancy & Control
  • Ambitieus en bereid om door te studeren tot RA
  • Professioneel kritische houding gecombineerd met een gezonde dosis lef
  • Communicatief vaardig, proactief en een echte teamplayer
  • Je bent integer en maatschappelijk betrokken

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en ben je geïnteresseerd in deze positie? Solliciteer dan nu direct via de button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Lisann van den Berg op tel. +31 (0)6 15 60 05 44 .

Over Mazars

Bij Mazars werken accountants en belastingadviseurs die niet alleen analyseren en structureren, maar ook inspireren. Dat is wat ons onderscheidt. De creativiteit en eigenzinnigheid in combinatie met een kritische en professionele houding leiden tot andere, waardevolle invalshoeken en nieuwe inzichten.

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)