Bedrijf
Mazars
Type
Vacature
Locatie
Amsterdam
Sector
Accountancy, Controlling
Website
http://www.mazars.nl/

Omschrijving

 

Functieomschrijving
Ben jij op zoek naar een eerste of tweede stap binnen het vakgebied van fusies, overnames en geschillen? Dan is deze functie, waarbij je werkzaam zult zijn in de Financial Advisory Services praktijk op kantoor Amsterdam interessant voor jou!

In deze functie ben je onderdeel van onze FAS praktijk, waarbij jij je als starter zowel bezig zal houden met Transaction Services, als Valuation & Litigation Support. We geloven er namelijk in dat het in het begin van jouw carrière, zeer waardevol is om breed opgeleid te worden. Zodat je in de toekomst gerichter jouw focus kunt bepalen.

Transaction Services werkzaamheden bestaan uit het begeleiden van en het uitvoeren van due diligence opdrachten in het kader van transacties zoals fusies, overnames en participaties. Valuation & Litigation houdt zich juist met name bezig met waarderingsvraagstukken, impairmentberekeningen, fairness opinions, schadeberekeningen en financiële geschillen. 

Je zult met beide in aanraking komen. Hierin ondersteun en adviseer jij onze cliënten bij belangrijke, strategische beslissingen. Je werkt in een multidisciplinair team van accountants, fiscalisten, juristen en consultants waarbij je gebruik maakt van je analytisch vermogen en creativiteit.

Wat bieden wij?
Een prachtige carrière met aandacht voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal werkplezier. Bij Mazars krijg je de vrijheid en ruimte om je eigen weg te bepalen en jezelf te ontplooien tot de professional die je wilt zijn. Zo ontdek je waar je talenten liggen, waardoor jij jouw kennis kunt omzetten in kansen. Daarnaast kun je rekenen op begeleiding en coaching, zodat je jouw toekomst in goede banen kunt leiden. Dat maakt werken bij Mazars waardevol en inspirerend. 

Naast de doorgroeimogelijkheden hebben wij ook goede arbeidsvoorwaarden. Je kunt rekenen op een marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden, waaronder een premievrij pensioen en een 13de maand. Met onze uitstekende studieregeling kun je diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen volgen die je helpen in jouw loopbaan. Op deze manier kun je blijven werken aan jouw professionaliteit en focus op kwaliteit. 

Functie eisen
• Een afgeronde WO studie, bij voorkeur gericht op Bedrijfskunde, Finance of Bedrijfseconomie;
• Kan als starter, maar ook mogelijk met maximaal 3 jaar ervaring binnen TS/Valuation;
• Uitstekende kennis van de Engelse taal is noodzakelijk;
• Communicatief, proactief en een echte teamplayer;
• Flexibel, analytisch en ondernemend met lef.

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en geïnteresseerd in deze positie? Reageer dan nu via de sollicitatie button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Florus van Loon op tel. 088-2771452.

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)