Bedrijf
EY Nederland
Type
Scriptiestage
Locatie
Amsterdam/Groningen/Utrecht/Zwolle
Branche / Vakgebied
Accountancy
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://nlcareers.ey.com/nl/studenten/vacature/scriptiestage-audit-668278/

Omschrijving

Accountancy (Audit) Scriptiestage – Groningen/Utrecht/Zwolle/Amsterdam

Schrijf jij voor je opleiding Accountancy een masterscriptie? Maar ben jij ook benieuwd naar de werkomgeving van EY? Wil jij gebruik maken van de kennis en begeleiding van EY? Dan is een functie als scriptiestagiair bij EY wellicht iets voor jou! Wij zoeken een gemotiveerde universitaire student(e) die per februari 2020 als scriptiestagiair aan de slag gaat bij de controlepraktijk.

Functie

Het einde van je studie is in zicht, nog één uitdaging te gaan; het schrijven van je scriptie! Wij vinden het belangrijk dat je zelf een onderwerp aandraagt. Je gaat je tenslotte een lange tijd verdiepen in een specifiek thema. Dit onderwerp moet dan wel in een richting zijn waar jouw interesse naar uit gaat. Naast het schrijven van je scriptie krijg jij de mogelijkheid om alvast een aantal keer mee te lopen met een Audit team. Op die manier kun je ervaren hoe het werk van een accountant er in de praktijk uitziet. 

Begeleiding

Persoonlijke begeleiding vinden we belangrijk. Wij helpen je het maximale uit jezelf te halen en zullen je een mentor toewijzen, die jou regelmatig van feedback voorziet en je begeleidt. Alle stagiairs krijgen van ons een vaste maandelijkse vergoeding.

Afdeling

EY Assurance Services speelt een essentiële rol in de economie, door bedrijven, investeerders en regelgevende instanties vertrouwen te bieden wat betreft de geldigheid van de jaarrekening en/of kritische bedrijfsinformatie of -processen. Je gaat werken in de controlepraktijk. Deze afdeling controleert bij cliënten in teamverband jaarrekeningen. Door de teamindeling wordt er veel samengewerkt met collega's. Daarnaast wordt men ingezet bij het uitvoeren van bijzondere opdrachten. Het klantenpakket bestaat uit bedrijven, variërend van snelgroeiende ondernemingen tot stichtingen, in een groot scala aan sectoren. 

Profiel

  • Je bent bezig met de master opleiding Accountancy, Bedrijfseconomie of een vergelijkbare opleiding.
  • Een analytische geest, inventiviteit en ambitie behoren tot je sterke eigenschappen. Het afleveren van kwalitatief goed werk beschouw je als een permanente uitdaging. Daarnaast heb je een pro-actieve houding en ben je communicatief sterk ontwikkeld.
  • Accuratesse, stressbestendigheid en flexibele serviceverlening zijn jouw sterke kanten. Je staat met beide benen op de grond en vindt het functioneren in een team van groot belang. Daarbij beschik je over een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid zowel in het Nederlands als in het Engels.
  • Wij zijn op zoek naar collega’s die maatschappelijk betrokken zijn, een professioneel kritische instelling hebben, een rechte rug en focus op kwaliteit hebben.

Belangstelling

Richt je sollicitatie aan Aron Strengholt (recruiter) via aron.stengholt@nl.ey.com. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Aron Strengholt: 06-29084173

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)