Bedrijf
HTG
Type
Vacature
Locatie
Groningen
Sector
Controlling
Website
www.careersbsi.com

Omschrijving

Trainee Finance


Omschrijving
Heb jij de ambitie om Business Controller te worden, maar sta je nog aan de start van jouw carrière? Holland Trading Group (HTG) op zoek naar enthousiaste Finance starters die door middel van training on the job en opleiding uitgroeien tot een Business Controller!


Als Trainee Finance is geen dag hetzelfde!
In deze functie start je op onze Finance afdeling op het deelgebied Finance & Accounting. Tijdens de traineefase van 6 maanden volg je een intensief opleidingsprogramma en krijg je training on the job van één van onze professionals. Je start eerst met de basis en dat is bijvoorbeeld: verwerking van financiële transacties, controle, verwerking en vergelijking van facturen, boeking van kas-, bank-, en giroafschriften.


Wij zijn Holland Trading Group
HTG is een internationale handelsorganisatie die in meer dan 110 landen actief is in de handel van luxe consumentengoederen, denk aan; parfums, liquors en health & beauty producten. Per jaar hebben we meer dan 15.000 uitgaande transporten over de hele wereld en meer dan 65.000 postpakketen. Onze omzet van 2015 was ruim 1.3 miljard en we zijn nog steeds aan het groeien.
De afgelopen 5 jaar zijn we met een gemiddelde van 15% per jaar gegroeid. We hebben verschillende prijzen gewonnen wegens onze enorme groei. We zijn jong, dynamisch en ambitieus. Dit blijkt uit onze doelstelling; over 10 jaar, 10 keer zo groot te zijn met een omzet van 10 miljard. Onze passie voor internationale handel en ons innovatieve vermogen vormen de kern van onze organisatiecultuur; uniek, succesvol, ambitieus en persoonlijk.
 

Jouw positie binnen de organisatie
Onze Finance afdeling bestaat uit ongeveer 25 medewerkers en is onderverdeeld in 3 deelgebieden, namelijk Finance & Accounting, Business Control en Financial Control. Daarnaast hebben we specialisten die zich richten op Cash Management, Credit & Risk Management en Internal Controlling. De verschillende teams bestaan uit een groot aantal professionals waarvan het merendeel middels ons traineeship is ingestroomd en opgeleid. Dagelijks gaan zij met elkaar de uitdaging aan om onze internationale handelsactiviteiten en de wereld van Global Finance met elkaar te verenigen en onze (groei)ambities waar te maken.
Must haves als Trainee Finance
• Je hebt een onlangs afgeronde opleiding op HBO/WO niveau in een financiële richting;
• Je hebt 0 tot maximaal 2 jaar werkervaring;
• Je bent analytisch en cijfermatig sterk;
• Je beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden;
• Je bent bereid om op regelmatige basis te reizen.


Wat kunnen wij jouw bieden?
• Een afwisselende baan (40 uur) met volop doorgroeimogelijkheden niet alleen binnen HTG, maar ook binnen de holding. We hebben locaties in de regio Groningen, Rotterdam en Amsterdam, maar ook mogelijkheden om in het buitenland je carrière voort te zetten.
• Verschillende doorgroei- en opleidingsmogelijkheden
• Interessante bonusstructuur
• Gratis gebruik van onze eigen sportschool
• Leuke personeelsuitjes
• En veel gezellige collega’s


Iets voor jou?
Zie jij jezelf terug in dit profiel? Dan zien wij je sollicitatiebrief en CV tegemoet via sollicitatie@hollandtradinggroup.com.
Indien je meer informatie wilt, neem dan contact op met Patty Haisma, Junior HR Business Partner via 0596-635206 of kijk op onze website www.hollandtradinggroup.com
 

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)