Bedrijf
Oldenburg Bonsèl & Associates
Type
Vacature
Locatie
Landelijk
Sector
Controlling
Website
https://oldenburgbonsel.nl/

Omschrijving

Traineeship Business Control
Bij Oldenburg Bonsèl staat kwaliteit voorop. Daarom investeren wij in jouw ontwikkeling. Wil jij jezelf iedere dag uitdagen en blijven ontwikkelen? Dan is ons twee- tot driejarig traineeship een kans om niet te missen. In dit intensieve opleidingsprogramma doorloop je alles wat je nodig hebt om te kunnen excelleren als business controller. Trainee bij Oldenburg Bonsèl betekent dat jij een top professional wilt zijn.

Inhoud twee- tot driejarige opleiding
Ons traineeship biedt:

  • Een gevarieerd curriculum. De colleges worden gegeven door diverse hoogleraren.
  • Vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Bij ons leer je wat er nodig is om het verschil te maken als top professional.
  • Werkervaring bij verschillende opdrachtgevers. Constant leren betekent ook nieuwe omgevingen ontdekken. Iedere 3 tot 12 maanden wissel jij van opdrachtgever.
  • Ondersteuning en begeleiding. Je krijgt inhoudelijke begeleiding van een ervaren supervisor. Daardoor leer jij nog sneller en voer je opdrachten uit op hoog niveau.

Wat kan je nog meer van ons verwachten?
Voor ons gaat een traineeship over jouw totale ontwikkeling. Dat betekent niet alleen het overdragen van kennis, maar ook onderlinge samenwerking, persoonlijke ontwikkeling en sportieve activiteiten. Dit uit zich in:

  • Twee wekelijkse colleges
  • Jaarlijkse studiereis naar een bijzondere bestemming
  • Sport en beweging: een goede professional is fit!

Wat wij bieden
Tot de standaard arbeidsvoorwaarden behoort een marktconform startsalaris met variabele toeslag, mobiele telefoon en reiskostenvergoeding. Daarnaast bieden wij uitstekende doorgroeimogelijkheden als consultant binnen ons bedrijf met daaraan gekoppelde salarisontwikkeling.

Oldenburg Bonsèl & Associates biedt een contract voor 40 uur in de week waarbij je ervaring opdoet bij verschillende opdrachtgevers in verschillende sectoren, waardoor je jezelf breed kunt ontwikkelen. Onze opdrachtgevers bevinden zich door het gehele land met de nadruk op de randstad. Wij hebben twee kantoren in Nederland, Haarlem en 's-Hertogenbosch, afhankelijk van jouw woonplaats wordt één van deze twee kantoren jouw standplaats.

Wie ben jij?
Je hebt een (bijna) afgeronde WO-opleiding op het gebeid van Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Accountancy & Control of Health Care Management en je wilt verder specialiseren als business controller. Jij weet als geen ander dat je een stapje harder moet zetten als je topprestaties wilt leveren. Zo ga jij ook door het leven, jij maakt jouw eigen toekomst en investeren in je ontwikkeling hoort daar absoluut bij. Stilstand is achteruitgang, daarom is het ook zo logisch dat jij kiest voor een organisatie waar je meerdere opdrachten vervult.

Voor jou is professionaliteit in je vak de normaalste zaak van de wereld. Je begrijpt dat business controllers met complexe en gevoelige informatie werken, daarom zijn integriteit en loyaliteit woorden die goed bij jou passen. Als er iets moet veranderen? Dan ben jij de eerste om daar iets aan te doen, je neemt initiatief en stopt je tijd het liefst in mensen die zelf regie en verantwoordelijkheid nemen over hun leven.

Herken jij jezelf hierin? Klik dan snel op de onderstaande link om te solliciteren of neem contact op met Rick Meijer, +31 6 25 16 99 09.

https://oldenburgbonsel.nl/werken-bij/vacatures/young-professional

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)