Bedrijf
Sector
Accountancy

Afstudeerstage Assurance Zwolle

Jij bent bijna klaar met je studie of start per september met je Master en wilt per februari 2019 afstuderen bij PwC op kantoor Zwolle (of Groningen). Dat kan en jij geeft zelf aan voor hoeveel dagen per week je dat wilt doen. Je maakt gebruik van al onze informatiebronnen en de kennis van onze professionals bij het schrijven van je scriptie of afstudeeropdracht. Daarnaast loop je mee op klantopdrachten, zodat je je kennis in de praktijk kunt toetsen en persoonlijk ervaart hoe het is om bij PwC te werken.

Wie ben je?

• Je volgt een HBO of WO opleiding accountancy en zit in de laatste fase van je studie
  • Je hebt ambitie om registeraccountant te worden
  • Je wilt je afstudeerstage combineren met ervaring opdoen bij klanten
  • Je bent nieuwsgierig en wilt kennis maken met de cultuur binnen PwC
  • Je vindt het leuk om nieuwe mensen te leren kennen
  • Je ziet deze afstudeerstage als een opstap naar een Associate functie bij PwC
  • Je bent innovatief, ondernemend en deinst niet terug voor het uitdagen van de status quo

Hoe ziet je werk eruit?

Je belangrijkste bezigheid is het schrijven van je scriptie of afstudeeropdracht. Samen met medestagiaires en andere collega’s werk je activity based en zal je merken dat door de open cultuur jouw ondersteuning niet beperkt blijft tot alleen jouw coach. Andere collega’s staan jou ook graag bij wanneer je vragen hebt of tegen problemen aanloopt. Doordat je omringd bent door professionals die veel verschillende klanten bedienen, heb je volop mogelijkheden om jouw kennis, theorieën en conclusies aan de praktijk te toetsen.

Wat bieden we je?

• Een aantrekkelijke stagevergoeding en laptop van PwC
  • Een coach die je helpt om je afstudeerstage tot een succes te maken
  • Je hebt onze informatiebronnen tot je beschikking
  • De mogelijkheid om ervaring op te doen in de controlepraktijk en meekijken bij klantopdrachten
  • Kennis maken met toekomstige collega's en relaties opbouwen die van pas komen in je toekomstige carrière
  • Informele get together activiteiten, zoals: borrels, kerstgala, ski weekend en meer
  • De kans om te starten als associate in ons traineeship: The Associate Academy

Wie zijn we?

Wij zijn PwC, opgericht in 1849. Door verschillende fusies zijn wij inmiddels uitgegroeid tot een wereldwijde zakelijke dienstverlener met activiteiten op het gebied van Digital Technology, Assurance, Tax en Advisory. Wij bedienen een breed scala aan sectoren en klanten.

Wij hebben 223.000 mensen in dienst, verdeeld over 157 landen. Bij PwC Nederland werken in totaal ruim 5.000 mensen. Ons bestaansrecht en onze purpose is ‘building trust in society en solving important problems’. Dit uit zich in onze manier van werken en in wie wij zijn, waarbij onze waarden – Act with integrity, Make a difference, Care, Work together en Reimagine the possible – centraal staan. Meer achtergrondinformatie over ons vind je op onze website.

Solliciteer nu!

Heb je interesse? Solliciteer dan snel. De selectieprocedure bestaat uit een online assessment, persoonlijke kennismaking en een interview op ons kantoor in Zwolle. Vragen? WhatsApp mij op 06-12069293. Bellen en mailen mag natuurlijk ook!

Rihaam Marraha