Bedrijf
KPMG
Type
Stage
Locatie
Landelijk
Branche / Vakgebied
Accountancy
Taal
Nederlands
Website
http://www.kpmg.com/nl

Omschrijving

De functie

Je voornaamste werkzaamheden bestaan uit het controleren van financiële verantwoordingen en het assisteren bij bijzondere opdrachten. Je bent verzekerd van vakkundige begeleiding door een collega die de opdracht voor de klant coördineert en samen met je stagebegeleider kijk je naar jouw eigen ontwikkeling en de voortgang van je stage.

Naast dat er per klantopdracht iemand uit desbetreffend klantenteam jouw begeleider is, krijg je ook een stagebegeleider toegewezen. Jouw stagebegeleider helpt je de weg te vinden binnen onze organisatie en die je zal begeleiden in jouw ontwikkeling.
Maar we zorgen er voor dat je niet alleen vakinhoudelijk bezig bent. Zo organiseren we jaarlijks een aantal activiteiten voor onze stagiairs, zodat je een goede indruk krijgt van onze cultuur en sfeer. En we zorgen er meteen voor dat je je kennis en ervaringen kunt delen met collega-stagiairs én met andere KPMG'ers.

Het profiel

KPMG is geïnteresseerd in WO studenten met een studierichting accountancy, bedrijfskunde of bedrijfseconomie met de ambitie om RA te worden. De meeloopstage is beschikbaar vanaf september 2018 en voor februari 2019. 

 • Je hebt studeert (bedrijfs)economie, bedrijfskunde of accountancy aan de Universiteit
 • Je bent analytisch sterk
 • Je bent ondernemend
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
 • Je werkt graag samen in een team
 • Je hebt een klantgerichte manier van denken.
 • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van werk
 • Je hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug
 • Je hebt interesse in wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken
 • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar

Mocht jij bovenstaande rijte niet allemaal aantikken maar heb je wel een goede motivatie voor zowel KPMG als voor onze Audit praktijk en de ambitie om RA te worden, ontvangen wij natuurlijk ook graag je sollicitatie!

Ons aanbod

Optelsom van talenten
In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.

Wat we bieden
Werken bij KPMG levert je meer op dan alleen een uitstekende stageplek. Je werkt bij ons samen in een prettige, informele omgeving, waar veel persoonlijke aandacht is voor jou en je collega’s.
 
Je zult niet de enige stagiair zijn die kiest voor een goed begin van je carrière bij KPMG. Veel medestudenten zijn je voor gegaan en zullen je volgen. Ze zijn straks niet alleen je collega’s, maar worden vaak ook je vrienden.  
 
Naast het werken met topopdrachtgevers, een goede stagevergoeding, kun je onder andere rekenen op:

 • Laptop
 • Jonge bedrijfscultuur
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met passende trainingen en coaching
 • Alle KPMG’ers onder de 31 jaar zijn automatisch lid van KPMG Connect: (fun) activiteiten om je ervaringen te delen en te netwerken

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met recruiters Yonca Simsek (020 656 8754 of simsek.yonca@kpmg.nl) of Marije van der Velden (020 656 7953 of vandervelden.marije@kpmg.nl).

Direct solliciteren? Klik dan op de 'solliciteer' button. Je ontvangt op korte termijn, maar in ieder geval binnen twee weken, een reactie van ons!

Onze sollicitatieprocedure start met een online capaciteitentest, gevolgd door een persoonlijkheidsvragenlijst en een interview. Bij het succesvol doorlopen van deze stappen, sluiten we de procedure af met een stagecontract.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

https://vacatures.kpmg.nl/vacatures/details/meeloopstage-wo-audit-landelijk/

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)