Bedrijf
KPMG
Type
Scriptiestage
Locatie
Landelijk
Branche / Vakgebied
Accountancy
Vereiste taal
Nederlands
Website
http://www.kpmg.com/nl

Omschrijving

De functie

Heb je interesse in een goede afronding van het laatste loodje?
Bij KPMG heb je de mogelijkheid af te studeren op het onderwerp of in de regio van jóuw keuze. Wil je in Amstelveen of liever bij één van onze regiokantoren afstuderen? Of wil je afstuderen op een specifiek onderwerp? We helpen je graag met het maken van je keuze.

We kunnen een aantal goede redenen noemen waarom wij vinden dat jij bij KPMG zou moeten afstuderen. Dat begint bij de onderwerpkeuze. Je kunt bij KPMG een eigen afstudeeronderwerp aandragen. Uiteraard zijn onze accountants bereid om met je mee te denken in een brainstorm. Als inhoudelijke steunpilaar krijg je een vaste scriptiebegeleider bij KPMG toegewezen.

Daarnaast heb je ook een coach, die je helpt je weg te vinden binnen onze organisatie. Tenslotte is het belangrijk te weten dat je als stagiair bij KPMG al meteen een werkplek met laptop én een vergoeding krijgt. Je kunt je bijbaan dus opzeggen om je volledig aan je afstuderen te wijden.

Het profiel

KPMG is geïnteresseerd in WO studenten met een studierichting accountancy, bedrijfskunde of bedrijfseconomie met de ambitie om RA te worden. Een scriptie stage is beschikbaar vanaf september 2020 en voor februari 2021. 

  • Je bent in de afrondende fase van WO opleiding (bedrijfs)economie, bedrijfskunde of accountancy
  • Je bent analytisch sterk
  • Je bent ondernemend
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Je werkt graag samen in een team
  • Je hebt een klantgerichte manier van denken.
  • Je hecht veel waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit van werk
  • Je hebt een professioneel kritische houding en een rechte rug
  • Je hebt interesse in wereld om je heen en bent maatschappelijk betrokken
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar

Mocht jij bovenstaande rijte niet allemaal aantikken maar heb je wel een goede motivatie voor zowel KPMG als voor onze Audit praktijk en de ambitie om RA te worden, ontvangen wij natuurlijk ook graag je sollicitatie!
 

Ons aanbod

Optelsom van talenten

In een eeuw zijn we uitgegroeid van één Nederlands kantoor tot een organisatie met ruim 170.000 gedreven professionals wereldwijd. Die jou inspireren het beste uit jezelf te halen. Voor ieder project brengen we hiervoor de ideale combinatie van talenten samen. En daarbij maken we geen onderscheid op grond van geslacht, leeftijd, culturele achtergrond, seksuele geaardheid of arbeidsbeperking. Iedereen is welkom, zolang je maar samen met ons je schouders eronder zet, veranderingen waarmaakt en succes viert. Uiteraard met alle ruimte om je talenten te ontplooien en je eigen carrière vorm te geven.

 Wat kun je van ons verwachten?

We bieden je de mogelijkheid om het netwerk van KPMG te gebruiken voor jouw onderzoek (bijvoorbeeld middels het afnemen van interviews). Je zal tijdens jouw onderzoek onderdeel zijn van het team en worden begeleid door professionals van de afdeling, die dagelijks met jouw onderwerp te maken hebben. Ook krijg je als stagiair een stagevergoeding en zal je gedurende jouw onderzoek toegang krijgen tot een laptop van de zaak.

Meer informatie en solliciteren

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met recruiter Halima Nassiri +31 6 22616821 /
nassiri.halima@kpmg.nl.

Direct solliciteren? Klik dan op de 'solliciteer' button. Je ontvangt op korte termijn, maar in ieder geval binnen twee weken, een reactie van ons!

Onze sollicitatieprocedure start met een online capaciteitentest, gevolgd door een persoonlijkheidsvragenlijst en een interview. Bij het succesvol doorlopen van deze stappen, sluiten we de procedure af met een stagecontract.

Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

https://vacatures.kpmg.nl/vacatures/details/scriptie-wo-audit-landelijk/

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)