Bedrijf
de Jong & Laan
Type
Vacature
Locatie
Groningen,Zwolle
Branche / Vakgebied
Accountancy
Vereiste taal
Nederlands
Website
http://www.jonglaan.nl/

Omschrijving

Assistent-accountant controle – Groningen en Zwolle

Werkzaamheden
Ben jij ambitieus, gedreven en ga je starten met de opleiding tot accountant RA? Zoek jij daarbij een uitdagende baan? Dan kan de Jong & Laan in Groningen/Zwolle jou deze kans bieden in de vorm van assistent-accountant controle.
Onze ambitie is om ondernemers in staat te stellen hun optimale koers uit te zetten. Daarom voeren we gedegen controles uit en voorzien we klanten structureel van goede adviezen. Hier-door groeit onze controlepraktijk én onze klantenportefeuille met de dag. Aan jou de uitdaging om dit, samen met het team van collega's verder te ontwikkelen.

Jouw rol
Als assistent-accountant controle werk je naast jouw studie een aantal dagen per week mee, waarbij je te maken krijgt met een afwisselend takenpakket. Je hebt regelmatig contact met de klant, zet in teamverband klantendossiers op en richt deze in. Tevens voer je (delen van) de controleopdrachten uit tijdens de eindejaarcontroles. Bij een interim controle verricht je werk-zaamheden ter controle van de interne beheersmaatregelen bij de klant.
Je werkt hierbij nauw samen met ervaren collega's die jou verder helpen en coachen in jouw ontwikkeling.
Je draait dan ook volledig mee zodat jij kunt laten zien wie jij bent. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt!

Je profiel
Zie jij jezelf in deze rol, dan staan wij open voor een goed gesprek met jou! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw gedachten over de functie en hoe deze
uitdaging vorm te geven. En we zijn benieuwd naar jouw:
• contactuele vaardigheid;
• resultaat- en kwaliteitsgerichtheid;
• drive;
• accuratesse;
• manier van samenwerken.
Als assistent-accountant controle beschik je over een (bijna) afgeronde wo opleiding accoun-tancy en ga je starten of ben je net gestart met de opleiding tot accountant RA.

Ons aanbod
Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden wij jou als assistent-accountant controle een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan se-cundaire voorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie. Hierbij kun je rekenen op:
• een (deels) premievrij pensioen;
• 31 vakantiedagen per jaar;
• winstdeling regeling;
• een laptop, smartphone;
• een leaseauto.

Zie jij jezelf in deze rol? Laat het ons weten via recruitment@jonglaan.nl of kijk op www.wer-kenbijjonglaan.nl/vacatures. Dan gaan we met alle plezier een gesprek met jou aan!

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)