Bedrijf
de Jong & Laan
Type
Vacature
Locatie
Zwolle
Branche / Vakgebied
Accountancy
Vereiste taal
Nederlands
Website
http://www.jonglaan.nl/

Omschrijving

Assistent-accountant controle – Zwolle

Ben je bijna klaar met je studie en zoek je per september '20 een uitdagende baan in de controlepraktijk? Dan zoekt de Jong & Laan Zwolle jou!

Hoe maak jij het verschil

Heb jij de route voor het behalen van jouw RA titel al uitgestippeld? Ben jij (bijna) klaar met je hbo of wo opleiding en ga je starten of ben je net gestart met je opleiding tot accountant RA? Voor de vestiging in Zwolle zoeken we per september 2020 gedreven starters met een gezonde dosis humor en volop ambitie!  

Onze ambitie is om ondernemers in staat te stellen hun optimale koers uit te zetten. Daarom voeren we gedegen controles uit en voorzien we klanten structureel van goede adviezen. Hierdoor groeit onze controlepraktijk én onze klantenportefeuille met de dag. Aan jou de uitdaging om dit, samen met het team van collega's in Zwolle verder te ontwikkelen.

Jouw rol

Organisatievraagstukken zoals bedrijfseconomische analyses en risicoanalyses, bedrijfsopvolging, beloning, de controle en beoordeling van jaarrekeningen zijn bij onze klanten aan de orde van de dag. Jij wil hier alles van leren en bij de Jong & Laan bieden we jou deze uitdaging in de rol van assistent-accountant controle.

Als assistent-accountant controle bij de Jong & Laan heb je een afwisselend takenpakket. Wat ga je doen? Je zet klantendossiers op en richt je deze in, hierbij heb je regelmatig contact met de klant. Tijdens de eindejaarscontroles voer je (delen van) de controleopdrachten uit. Bij een interim controle verricht je werkzaamheden ter controle van de interne beheersmaatregelen bij de klant. Hierbij werk je nauw samen met ervaren collega's die jou verder helpen en coachen in jouw ontwikkeling. Zelf ben je voortdurend alert op het volgen van onze hoge kwaliteitsstandaard. Niet alleen jouw kennis, maar jouw karakter telt.

Wie ben jij

Zie jij jezelf in deze rol, dan gaan we graag een goed gesprek met jou aan! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw wensen en ambities en hoe deze uitdaging vorm te geven.

We zijn benieuwd naar jouw:

  • drive;
  • kwaliteits- en resultaatgerichtheid;
  • dienstverlenendheid en klantgerichtheid;
  • accuratesse;
  • manier van samenwerken.

Als assistent-accountant controle beschik je over een afgeronde hbo/ wo opleiding accountancy en ga je starten/ ben je gestart met de opleiding tot accountant RA. 

Wat bieden wij

Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen, zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden we jou als assistent-accountant controle een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie. Hierbij kun je rekenen op:

  • een premievrij pensioen;
  • 31 vakantiedagen per jaar;
  • winstdeling regeling;
  • een laptop, smartphone;
  • een leaseauto

Bekijk ons kwaliteitsverslag voor meer informatie over het werken bij de Jong & Laan

Voor meer informatie over deze vacature: https://www.werkenbijjonglaan.nl/vacatures/assistent-accountant-controle-zwolle 

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)