Bedrijf
de Jong & Laan
Type
Vacature
Locatie
Groningen
Branche / Vakgebied
Accountancy
Vereiste taal
Nederlands
Website
http://www.jonglaan.nl/

Omschrijving

Assistent- accountant MKB, Assen

 

Werkzaamheden

Ben jij ambitieus, gedreven en zoek jij een vliegende start van jouw carrière?

De Jong & Laan Assen kan jou deze kans bieden. Voor de vestiging in Assen zoeken we een ondernemende assistent-accountant.

 

Jouw rol

Deze vacature is jou op het lijf geschreven als je klanten wilt ondersteunen en voorzien van belangrijke stuurinformatie. Je helpt de klant bij de inrichting van de administratie, je stelt financiële rapportages op en in je contact met de klant denk je mee en signaleer je behoeften en ontwikkelingen.

 

Jouw ambitie en drive is om onze toekomstige accountant te worden. Hierin word je volop in begeleid, bij de Jong & Laan staat jouw ontwikkeling voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan goede begeleiding en hierbij geven we je de ruimte jouw carrière verder te ontwikkelen. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt.

 

Je profiel

Zie jij jezelf in deze rol, dan staan wij open voor een goed gesprek met jou! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw gedachten over het vak en hoe deze uitdaging vorm te geven.

En we zijn benieuwd naar jouw:

 

* contactuele vaardigheden;

* resultaat- en kwaliteitsgerichtheid;

* drive;

* manier van samenwerken.

 

Onze toekomstig adviseur woont in (de nabije omgeving van) Assen. Daarnaast beschik je over een afgeronde opleiding hbo accountancy / bedrijfseconomie en sta je aan de start van je carrière.

 

Ons aanbod

Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden wij jou als assistent-accountant een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie.

 

Een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website.

 

Herken jij jezelf in deze rol? Aarzel niet, neem contact op en stuur jouw sollicitatie met bijbehorend cv naar recruitment@jonglaan.nl. Dan gaan wij graag het gesprek met jou aan.

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)