Bedrijf
Afier
Type
Vacature
Locatie
Groningen
Branche / Vakgebied
Accountancy
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

VACATURE (BEGINNEND) ASSISTENT ACCOUNTANT CONTROLEPRAKTIJK

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een assistent-accountant voor onze controlepraktijk (minimaal 32 uur).

Standplaats

Tynaarlo

Functieomschrijving

Als assistent accountant voor de controlepraktijk ga je je in teamverband bezighouden met het controleren van (meer complexe) jaarrekeningen en het toetsen van verschillende onderdelen van de administratieve organisatie Daarnaast is het signaleren van adviesmogelijkheden een vast onderdeel van jouw functie. Je verricht deze werkzaamheden (onafhankelijk van de cliënt) op een kwalitatief goede manier waarbij steeds wordt voldaan aan de van toepassing zijnde richtlijnen en kwaliteitsstandaarden. De focus van deze functie ligt op vakinhoudelijke kwaliteit en ICT. Je zult veelvuldig bij de cliënt op locatie werkzaamheden verrichten.

Profiel

Je beschikt over een afgeronde opleiding op HBO of WO niveau en bent studerend voor RA of HBO-AC of bent bereid met een opleiding hiertoe te starten;
Je hebt enige werkervaring (1 jaar) eventueel opgedaan tijdens een stageperiode binnen de controlepraktijk; Je hebt een professionele, representatieve uitstraling en bent sterk analytisch;
Je bent enthousiast en gedreven en hebt de wil om te leren en jezelf te ontwikkelen;
Je vindt het prettig om in teamverband te werken;
Je bent flexibel, communicatief vaardig, servicegericht en je neemt verantwoordelijkheid.

Arbeidsvoorwaarden

Afier biedt je een professionele werkomgeving waarin je kennis en vaardigheden verder worden ontwikkeld. Wij vormen met ruim 30 medewerkers een enthousiaste en jonge werkomgeving met een informele sfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. (Voor meer informatie over Afier: zie www Afier.com.)

Aanvullende informatie

Spreekt de functie jou aan? Stuur dan jouw CV met motivatie naar afierp&o@afier.com of solliciteer online op onze site www. Afier.com. Voor nadere vragen en toelichting kun je contact opnemen met mr. André Kool; HR functionaris of mevrouw drs. Marjan Bijstra, officemanager, tel 0592 - 53 09 53.

Indien wij jou een geschikte kandidaat vinden zullen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)