Bedrijf
Afier
Type
Vacature
Locatie
Groningen
Branche / Vakgebied
Accountancy
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

(BEGINNEND) ASSISTENT ACCOUNTANT SAMENSTELPRAKTIJK

Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een assistent-accountant voor onze samenstelpraktijk (40 uur).

Standplaats

Tynaarlo

Functieomschrijving

Als (beginnend) assistent accountant heb je een afwisselende functie waarin je in samenwerking met een klein team uiteenlopende werkzaamheden verricht. Je stelt zelfstandig jaarrekeningen en tussentijdse rapportages op. Je helpt klanten hun financiële administraties in te richten en met het opstellen van de aangiften BTW. Daarnaast is het signaleren van adviesmogelijkheden een vast onderdeel van jouw functie. Je verricht deze werkzaamheden (onafhankelijk van de cliënt) op een kwalitatief goede manier waarbij steeds wordt voldaan aan de van toepassing zijnde richtlijnen en kwaliteitsstandaarden. Je zult naast werkzaamheden op kantoor ook bij cliënt op locatie werkzaamheden verrichten.

Profiel

Je beschikt over een (bijna) afgeronde opleiding op HBO niveau Accountancy of Bedrijfseconomie;
Je hebt 2-3 jaar werkervaring eventueel (mede) opgedaan tijdens een stageperiode binnen de samenstelpraktijk; Je hebt een professionele, representatieve uitstraling en bent sterk analytisch;
Je bent enthousiast en gedreven en hebt de wil om te leren en jezelf te ontwikkelen;
Je vindt het prettig om in teamverband te werken;
Je bent flexibel, communicatief vaardig, servicegericht en je neemt verantwoordelijkheid.

Arbeidsvoorwaarden

Afier biedt je een professionele werkomgeving waarin je kennis en vaardigheden verder worden ontwikkeld. Wij vormen met ruim 30 medewerkers een enthousiaste en jonge werkomgeving met een informele sfeer. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend. (Voor meer informatie over Afier: zie www Afier.com.)

Aanvullende informatie

Spreekt de functie jou aan? Stuur dan jouw CV met motivatie naar werkenbijafier@afier.com of solliciteer online op onze site www. Afier.com. Voor nadere vragen en toelichting kun je contact opnemen met mevrouw drs. Marjan Bijstra, officemanager, tel 0592 - 53 09 53.

Indien wij jou een geschikte kandidaat vinden zullen we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)