Bedrijf
KroeseWevers
Type
Stage
Locatie
Doetinchem,Emmen/Deventer/Enschede
Branche / Vakgebied
Accountancy
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

 Stageplekken Audit

Ontcijfer jij één van de uitdagende stageplekken in de controlepraktijk van KroeseWevers?

Ben jij op zoek naar een uitdagende stageplek binnen de controlepraktijk? Studeer jij hbo Accountancy, Bedrijfseconomie of een relevante wo-opleiding? Ben jij communicatief vaardig en werk je graag met jonge collega’s in diverse teams? Dan is dit de stageplek die jij zoekt! Voor onze controlepraktijk hebben we per september 2020 stageplekken beschikbaar voor de vestigingen:

 • Doetinchem
 • Deventer
 • Emmen
 • Enschede

Hoe ziet je stageweek er uit?

Wanneer je start als stagiair op de afdeling Audit, word je hartelijk opgenomen in het team van Audit-collega’s. Je gaat mee naar cliënten om praktijkervaring op te doen. Zo leer je snel je theoretische kennis in praktijk te brengen. Tijdens je stage leer je hoe een team van collega’s intensief samenwerkt rondom een controleopdracht. Omdat je onderdeel uitmaakt van het team krijg je een reëel beeld van controlewerkzaamheden in de praktijk.

Stagiair Audit Jan over stagelopen bij KroeseWevers

Jan Moorman, werkzaam als stagiair op de afdeling Audit in Doetinchem: ‘In februari 2019 ben ik bij KroeseWevers gestart op de controle-afdeling. Ik werd meteen goed opgevangen door alle collega’s en mocht op de tweede dag al direct mee naar klanten. Het leukste aan mijn werk vind ik dat ik in de 'keuken' kijk bij verschillende soorten bedrijven. De bedrijven waar ik de afgelopen tien weken heb gezeten betreffen onder andere bouwondernemingen, een notariskantoor, transportbedrijven en een tandtechnisch lab. Het is elke maandag weer een verassing bij wat voor soort bedrijf ik terechtkom.  Mijn collega's maken alle tijd vrij om mij te begeleiden in mijn werkzaamheden, dit is iets wat ik erg belangrijk vind. De werkzaamheden variëren van dag tot dag en ik heb aan veel verschillende posten gewerkt. Dit is erg interessant en ook heel leerzaam.’

 

De werkzaamheden binnen jouw functie:

 • je verzamelt informatie over cliënten en leert cliëntdossiers in te richten;
 • je controleert de cijfers uit de boekhouding van de cliënt;
 • je gaat mee op cliëntbezoek en levert een bijdrage aan de controles; je helpt je collega’s bij de analyse en controle van de bedrijfsprocessen en leert ook interviews met cliënten aan te gaan;
 • je telt samen met je collega’s de voorraden bij de cliënt en controleert of dit kloppend is met de cijfers van de cliënt.

 

Stagebegeleiding

Tijdens je volledige stageperiode word je begeleid door één van je Audit-collega’s.

 

Meld je nu aan!

Spreekt deze stageplek je aan en zou je graag op een van onze bovenstaande vestigingen willen stagelopen? Stuur dan je motivatiebrief, je CV en de vestiging van jouw voorkeur naar marell.droste@kroesewevers.nl.  

 • Marèll Droste
 • Recruiter
 • 06 30 68 68 60

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)