Bedrijf
HTG
Type
Vacature
Locatie
Landelijk
Sector
Controlling
Website
https://www.bs-htg.nl/

Omschrijving

Junior Controller (Amsterdam en Groningen)

Stel, jij krijgt dé kans voor een financiële uitdaging en mag dit ook nog eens bij een internationaal handelsbedrijf doen. Word jij dan enthousiast? Dan zit je helemaal goed bij B&S HTG. Met jouw kennis en ambitie groei jij mee met de organisatie en ben jij klaar voor deze internationale uitdaging!

Zowel voor ons kantoor in Delfzijl (Groningen) als Amsterdam hebben we plek voor een nieuwe Controller! Wil je meer informatie over onze verschillende locaties? Bel met onze recruiter Vroni via 06-29725112 of kijk op onze site https://www.bs-htg.nl/vacancy/junior-controller-78.

Wat ga je doen als Controller? 
Je maakt eerst kennis met de totale administratie: verwerken van inkoopfacturen, het administreren kas/bank/giro verkeer en controleren van goederenfacturen en het betalingsverkeer. Voor je het weet heb je dit proces onder de knie. Daarnaast bewaak je dagelijks de posities betreffende crediteuren, debiteuren, kapitaal, ratio’s, betalingstermijnen, rekening couranten, de kosten en de voorraad. 

Je verantwoordelijkheden gaan verder! Je analyseert de bedrijfsrisico’s en ondersteunt het management bij de te realiseren doelstellingen. Je bent betrokken bij de weekrapportages, maand- en kwartaalrapportages en je bespreekt dit met de commercie. Voor je het weet heb jij jezelf onmisbaar gemaakt; jij bent de adviseur voor het management en de business!

Wie ben jij?
Jij hebt een sterk analytisch vermogen en oog voor detail. Jij voelt je thuis binnen een dynamische en internationale organisatie. Vrienden en familie omschrijven jou als vasthoudend, ijverig, sociaal en overtuigend. Je beschikt over een gezonde dosis ambitie en wil altijd het maximale uit jezelf halen. 

Dit is jouw cv
•    Minimaal een afgeronde hbo-opleiding in een financiële richting;
•    Circa 1 jaar werkervaring, bijvoorbeeld door een financiële bijbaan of stage;
•    Werken met diverse systemen is voor jou geen enkel probleem en je bent een expert in Excel; 
•    Naast een goed analytisch vermogen, ben je ook communicatief vaardig. Zo vertaal jij cijfers eenvoudig naar de business.
•    Je bent communicatief sterk in zowel Nederlands als Engels.

Een aanbod dat je niet kunt weigeren
•    Werken in een inspirerende, internationale omgeving; 
•    Intensief introductieprogramma binnen ons bedrijf; 
•    Goede beloning voor je behaalde successen en kans op extra vrije dagen;
•    Werken in een ambitieus team met korte communicatielijnen en informele werksfeer;
•    Volop mogelijkheden binnen de holding om je ambities waar te maken op meerdere locaties.

Klaar voor de job?
Als jij staat te popelen om jouw kennis in de praktijk te brengen, solliciteer dan via onze site https://www.bs-htg.nl/vacancy/junior-controller-78. Voor vragen kun je contact opnemen met Vroni van Giezen, via 06-29725112.

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)