Bedrijf
HLB Nederland
Type
Vacature
Locatie
Groningen
Branche / Vakgebied
Accountancy
Vereiste taal
Nederlands
Website
https://www.hlb.nl/

Omschrijving

Win-win situaties, daar word jij blij van. Bijvoorbeeld: bedrijven uit de regio helpen met hun administratie en strategie, en tegelijkertijd verder studeren. Dat kan in de samenstelpraktijk van HLB Nannen.

Als beginnend Assistent Accountant in de samenstelpraktijk heb je direct al contact met de klant. Van het kleine MKB tot bedrijven tegen de controlegrens, en van familiebedrijven tot publieke instellingen. Zo kom je in aanraking met veel verschillende branches, zoals bijvoorbeeld horeca, advocatuur, bouw, IT en gezondheidszorg.

Dagelijks ben je bezig met de verwerking van de financiële administratie voor de klant. En je stelt voor hen de jaarrekeningen en tussentijdse cijfers op. Je doet dat met behulp van innovatieve software en de ondersteuning van data-specialisten, IT-collega’s, belastingadviseurs, HR-experts en juristen. Uiteindelijk gaat het om veel meer dan alleen administratie. Je gaat samen met het team op zoek naar het verhaal achter de cijfers, en leert hoe je bedrijven strategisch kunt adviseren. Zo kun jij je blijven ontwikkelen én meteen iets betekenen voor klanten.

Je kunt erop vertrouwen dat je iedere dag wordt uitgedaagd. Maar ook dat je er nooit alleen voor staat. Onze manier van werken is samen-werken. Met de klant, met je directe collega’s, de andere HLB-kantoren in Nederland en met het internationale netwerk van experts. Samen werken wij aan morgen.

Wat we verder bieden 

 40-urige werkweek en 30 vrije dagen

Informele sfeer waar hard gewerkt wordt maar ook tijd is voor ontspanning 

Ruimte en financiële ondersteuning voor je scriptie of vervolgopleiding 

Hoogste kwaliteit en deskundigheid

Steeds weer nieuwe uitdagingen en doorgroeimogelijkheden

 

Over jou…

HBO/WO Accountancy

Ambitie om je AA-titel te halen

Nauwkeurig en perfectionistisch

Leergierig, klantgericht en enthousiast

Over ons…

HLB is een advies- en accountantsorganisatie. Met de expertise uit haar wereldwijde netwerk adviseert het kantoor met name familiebedrijven en MKB in de regio over financiële gezondheid, groei en soms zelfs internationale stappen. In Nederland heeft HLB 5 onafhankelijke kantoren, met in totaal 16 vestigingen en 425 medewerkers. Ieder kantoor is nauw betrokken bij de ondernemers in de regio en heeft een eigen karakter.

Maak kennis met één van deze 5 onafhankelijke kantoren; HLB Nannen.

HLB Nannen is een regionaal geworteld accountants- en advieskantoor in Groningen en Emmen dat dicht bij de klant staat, letterlijk en figuurlijk.

Ons team – bestaande uit zo’n 30 deskundige en vooral zeer betrokken specialisten – adviseert met name ondernemingen in het mkb en de not-for-profitsector in het noorden van Nederland. Van zzp’ers tot internationaal actieve bedrijven met een miljoenenomzet waarvoor controle van de jaarrekening en de advisering plaatsvindt. 

Je komt te werken in een professionele maar informele bedrijfscultuur, waar we hard werken maar met oog voor een goede work-life balance. We hechten veel waarde aan opleiding en coaching. 

Wil jij samen met ons werken aan morgen? Stuur ons dan je CV en motivatie. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Joyce van der Kolm en/of Sophie Groeneveld

06-28497934/06-48057333

Werken@HLB.nl

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)