Bedrijf
Bentacera
Type
Stage
Locatie
Friesland
Branche / Vakgebied
Accountancy
Vereiste taal
Nederlands

Omschrijving

Op onze verschillende vestigingen (Leeuwarden, Dokkum, Bolsward, Sneek, Heerenveen, Drachten)  zijn wij vanaf februari 2020 en september 2020 weer op zoek naar enthousiaste stagiaires die ons team op de samenstelpraktijk tijdelijk willen komen versterken. Studeer je Hbo-accountancy en ben je op zoek naar een b(l)oeiende stage binnen de accountancy?

Grijp dan nu je kans!

Stagiair(e) Samenstelpraktijk

Wat ga je doen?

Een stage bij Bentacera geeft je de kans om het werkveld van dichtbij te verkennen. Als stagiair werk je in teamverband voor onze klanten. Je wordt ingezet voor een breed scala aan financiële diensten.

Als stagiair binnen de samenstelpraktijk werk je in teamverband voor onze klanten in het midden- en kleinbedrijf. Je wordt ingezet voor een breed scala aan financiële diensten. Daartoe behoren het verzorgen van administraties, voorbereidende werkzaamheden voor het samenstellen van jaarrekeningen en het doen van belastingaangiften.

Wie ben jij?

  • Jij studeert Hbo-accountancy en je bent op zoek naar een b(l)oeiende stage binnen de samenstelpraktijk
  • Termen als betrouwbaarheid en transparantie zijn jou niet vreemd

Wat kun jij?

  • Jij ziet binnen no time wat er nodig is voor een klant en je kunt hier snel en adequaat op inspelen
  • Jij kunt goed zelfstandig werken

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende stageplaats in een ambitieuze organisatie met een prettige werksfeer.
  • De kans om je eigen stempel op het noordelijke bedrijfsleven te drukken.
  • Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding bij je stage. Regelmatig worden er gesprekken gehouden waarin gekeken wordt naar jouw ontwikkeling en hoe we daar samen aan gaan werken.

Jouw profiel

Jij studeert Hbo-accountancy en je wilt in februari 2020 of september 2020 beginnen met je stage. Jij bent flexibel en daarnaast bereid om net dat stapje extra te doen voor jouw klanten.

Ons aanbod

Wij zijn positief over de toekomst en de kansen die de toekomst aan ondernemers biedt. Vanuit onze missie om te inspireren en adviseren om ambities te realiseren, zijn we continu in beweging én helpen we ondernemers vooruit. Bij Bentacera is elke dag anders en krijg je alle ruimte om te doen waar je goed in bent. Hier worden kansen gegeven en uitdagingen geboden.

Enthousiaste en ambitieuze mensen vormen hier een hecht en gezellig team; met elkaar zorgen we ervoor dat iedereen zijn talent optimaal benut. We hebben alle specialisaties in huis om elkaar te versterken. Zo werken we samen – met gisteren als vertrekpunt en de kennis van vandaag als leidraad – aan de dag van morgen. Grijp je kans en realiseer hier jouw eigen ambities!

Spreekt bovenstaande je aan? En denk je dat jij de juiste persoon bent om ons team tijdelijk te versterken? Ga dan naar onze website www.werkenbijbentacera.nl en reageer op de vacature. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Inge van Deemter via 088 – 3210 806.

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)