Website
http://www.mazars.nl/
Werkgebied
Accountancy

Over Mazars

Mazars. Inspireren en analyseren
Niet iedereen heeft het: twee goed ontwikkelde hersenhelften. Waardoor je kunt inspireren en analyseren. Kennis is essentieel, maar kansen creëren is minstens zo belangrijk. Het gaat erom dat je je linker- én rechterhersenhelft gebruikt. Ondernemers vinden die combinatie heel waardevol.

Bij Mazars werken accountants, belastingadviseurs en consultants die niet alleen analyseren en controleren, maar ook inspireren en creëren. Zij zijn in staat kennis om te zetten in kansen. En dat is wat onze medewerkers onderscheidt. De creativiteit en eigenzinnigheid in combinatie met een kritische en professionele houding leiden tot andere, waardevolle invalshoeken en nieuwe inzichten. 

Ontdek je talent
Mazars biedt je een prachtige carrière met aandacht voor coaching en vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, maar bovenal werkplezier. Je wordt breed opgeleid en maakt kennis met de vele facetten van het vakgebied. Dankzij de persoonlijke begeleiding en coaching kun je jouw toekomst in goede banen leiden. Daarnaast kun je rekenen op een uitstekende studieregeling met diverse vakinhoudelijke en persoonlijke vaardigheidstrainingen die je helpen in jouw verdere loopbaan. Op deze manier kun je blijven werken aan jouw professionaliteit, integriteit en focus op kwaliteit.

Mazars in Nederland
Mazars is gespecialiseerd in accountancy, belastingadvies en adviesdiensten. Vanuit kennis op deze vakgebieden creëren wij kansen voor (internationale) ondernemingen, organisaties in de publieke sector, MKB ondernemers en vermogende particulieren. Voor middelgrote organisaties zijn we de compacte organisatie met korte lijnen en een Nederlandse vestiging in de buurt. Grote organisaties vinden bij Mazars het internationale netwerk dat in veel landen voor ondersteuning kan zorgen. Wij dragen bij aan het succes van de klanten door, binnen de kaders van het vak, waardevolle inzichten en nieuwe oplossingen te bieden. Dat is wat onze medewerkers onderscheidt. 

Wereldwijd karakter
Werken bij Mazars betekent werken in een internationale organisatie. Wij zijn onderdeel van de internationale Mazars Groep die, met een geïntegreerd karakter en een hechte internationale samenwerking, op het gebied van accountancy en belastingadvies behoort tot de Europese marktleiders. Wereldwijd werken er 15.000 professionals bij Mazars in 73 landen.

Dankzij het internationale netwerk en de internationale klantenkring, kun je bij Mazars diverse internationale mogelijkheden ervaren en creëren. Wij stimuleren onze medewerkers grenzen te verleggen door tijdelijke internationale uitwisselingen aan te gaan.

Durf jij mee?
Houd jij van diversiteit en wil jij je op breed vlak ontwikkelen? Ga dan aan de slag bij Mazars en bekijk onze  vacatures  op www.mazars.nl.

Heb je vragen of wil je meer weten over onze carrièremogelijkheden? Praat dan eens met Florus van Loon per e-mail (florus.vanloon@mazars.nl) of per telefoon: 088 277 14 52.
 

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)