Website
https://oldenburgbonsel.nl/
Werkgebied
Controlling

Over Oldenburg Bonsèl & Associates

Werken bij Oldenburg Bonsèl
Ben jij op zoek naar een traineeship of baan als Business Controller? Wij leiden je op in een traineeship van twee tot drie jaar, laten je vanaf de eerste dag verschillende organisaties ontdekken en begeleiden je inhoudelijk op de werkvloer. Collega's staan bij ons altijd voor elkaar klaar om te helpen bij uiteenlopende complexe projecten.

Bij Oldenburg Bonsèl staat kwaliteit voorop en lopen we een stapje harder voor maximaal resultaat. We zullen nooit de hardste schreeuwers zijn, want wij willen dat je met ons wilt werken vanwege wat wij inhoudelijk te bieden hebben. Door het traineeship en de inhoudelijke begeleiding kan jij jezelf ontwikkelen tot volwaardig business controller.

Bij Oldenburg Bonsèl vinden we het daarbij ook belangrijk dat we altijd fit zijn. Daarom beginnen we op collegedagen door samen te gaan sporten in de omgeving van ons kantoor in Den Bosch en Haarlem. Je moet tenslotte in topconditie zijn om topprestaties te leveren. En aan het einde van de dag hebben we een gezellige vrijdagmiddagborrel, waar je de week kunt afsluiten met je mede trainees.

Wie ben jij?
Jij bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Je weet als geen ander dat je een stapje harder moet zetten als je topprestaties wilt leveren. Zo ga jij ook door het leven, jij maakt jouw eigen toekomst en investeren in je ontwikkeling hoort daar absoluut bij. Stilstand is achteruitgang, daarom is het ook logisch dat jij kiest voor een organisatie waar je meerdere opdrachten mag vervullen.

Voor jou is professionaliteit in jouw vak de normaalste zaak van de wereld. Je begrijpt dat business controllers met complexe en gevoelige informatie werken, daarom zijn integriteit en loyaliteit waarden die goed bij jou passen. Als er iets moet veranderen? Dan ben jij de eerste om daar iets aan te doen. Je neemt initiatief, verantwoordelijkheid en regie in eigen handen.

Herken jij jezelf hierin? Dan ben jij de trainee die wij zoeken.

Wat wij je bieden?
- Vakinhoudelijke én persoonlijke ontwikkeling
- Werkervaring bij verschillende opdrachtgevers
- Ondersteuning en begeleiding om te groeien in je vak
- Marktconform salaris
- Mobiele telefoon van de zaak
- Kantoor op loopafstand van station Den Bosch en Haarlem
- Jaarlijkse studiereis naar bijzondere bestemmingen en kerstgala                                                                                          - Bootcamps voorafgaand aan de collegedagen
- Leuke groep jonge en gelijkgestemde collega's

Interesse?
Wil je graag meer horen of sta je te springen om de uitdaging aan te gaan? Wij leren je graag kennen en vertellen je graag meer over onze ervaringen op de werkvloer. Neem snel een kijkje op onze website: www.oldenburgbonsel.nl of neem contact op met Rick Meijer via +31 6 25 16 99 09.

Tip! Lees ook eens onze verhalen op http://oldenburgbonsel.nl/over-ons/onze-verhalen en bekijk onderstaand filmpje over ons traineeship!

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)