Angelique Koopman – Partner EY Audit Innovation
Angelique Koopman is sinds begin 2018 teruggekeerd bij EY als partner op het gebied van Audit Innovation. Nadat ze haar loopbaan is begonnen bij EY, heeft ze veel werkervaring opgedaan bij andere accountantskantoren. Daarnaast is Angelique Koopman werkzaam bij de Tilburg University. Daar doceert zij IT-gerelateerde vakken voor de Accountancy (Post) Master studenten. Verder is ze ook bezig met een promotieonderzoek op het gebied van AI. Angelique Koopman zal ons alles van A tot Z uitleggen over Artificial Intelligence.

Rickey Gevers – Ethisch hacker
Als puber leefde Rickey zich graag uit op het internet en verdiepte hij zich in de kunst van het hacken. Hij slaagde er zelfs in om de servers van een aantal universiteiten in Nederland binnen te dringen. Ook hackte hij in 2008 de server van de Universiteit van Michigan, waardoor hij door de mand viel en achttien dagen in de gevangenis verbleef. Toen hij vrijkwam gebruikte Rickey zijn hacking skills en werd hij cybercrime specialist bij Digital Investigation, een digitaal forensisch onderzoeksbureau. In 2010 assisteerde Rickey het Nederlands Forensisch Instituut met een project waarbij een toepassing ontwikkeld werd om een verband te leggen tussen foto’s en het apparaat waarmee de foto’s gemaakt zijn om op die manier makers van kinderporno op te sporen.
Sinds een aantal jaar werkt Rickey als Chief Intelligence Officer bij cybersecurity-bedrijf RedSocks. Ook werkt hij als zogenaamd ‘ethisch hacker’ bij de Hacker Company in welke hoedanigheid hij ook meewerkte aan het 3Lab-programma ‘Hackers’ waarin de werkwijze van computercriminelen werd blootgelegd. Daarrnaast geeft Rickey ook trainingen aan het Team High Tech Crime van de Nationale Politie en verscheen in 2016 zijn eerste boek: ‘Cyber Guerrilla’.

Arjan Brouwer – Partner PwC
Als Chief Accountant binnen het National Office is Arjan Brouwer betrokken bij een grote diversiteit aan verslaggevingsvraagstukken bij ondernemingen waar PwC controlerend accountant is. Daarnaast adviseert hij ondernemingen over de toepassing van IFRS en NL GAAP. Sinds 2008 richt hij zich volledig op advisering over complexe verslaggevingsvraagstukken aan zowel beursgenoteerde als niet-beursgenoteerde ondernemingen.Tevens is Arjan Brouwer als hoogleraar externe verslaggeving verbonden aan de VU Amsterdam en is hij lid van de Corporate Reporting Policy Group van Accountancy Europe.

Rutger Mollee – Dagvoorzitter
Dit jaar zal Rutger Mollee ons versterken op het dertiende PM Congres. Rutger Mollee is een veelgevraagd dagvoorzitter en was dan ook in 2014 finalist bij de “Dagvoorzitter van het Jaar” verkiezing. Een greep uit zijn ervaringen als dagvoorzitter zijn o.a. het Nationaal OR congres en het Nationaal ARBO congres. Ook is hij partner bij "Speak to Inspire", een bureau voor presentatiecoaching. Verder is hij werkzaam bij De Speld, een welbekend begrip onder de studenten. Deze actieve man zal ervoor zorgen dat geen één vraag ongesteld blijft en dat het een interactieve en leerzame dag wordt.

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)