PwC - Workshop
Op het PM Congres zal PwC een workshop aanbieden gerelateerd aan het thema Artificial Intelligence. Met alle technologische ontwikkelingen en trends is ook PwC continue aan het innoveren en gaan we nieuwe uitdagingen aan.

Schrijf je in voor onze workshop als je wilt ervaren wat machine learning nu echt is en hoe het werkt, maar ook als je vragen hebt over wat nu de impact hiervan is op de jaarrekening? Samen met PwC’ers Anne-Loes van der Maas, Maarten Duinhof, Esmee van Diepenbrugge, Michiel Engberts en Roderick Honig ga je aan de slag en krijg je de unieke kans om PwC’s prototype tool GL.ai te ontdekken, welke afgelopen jaar de prestigieuze ‘Audit Innovation of the Year’ award van het International Accounting Bulletin heeft gewonnen.

Verder zal je gedurende de workshop ook ervaren hoe het is om samen te werken met PwC’ers en wat de sfeer is op onze teams en kantoor. Daarnaast is dit de uitgelezen kans om meer te weten te komen over de opportunities bij PwC en al je vragen te stellen!

Tot dan!
______________________________________________________________________________________

De Belastingdienst
Iedereen krijgt te maken met de Belastingdienst: een organisatie die Nederland financieel gezond houdt. Al gaat dan niet vanzelf. Bij de  Belastingdienst werken duizenden mensen om ervoor te zorgen dat alles gaat zoals het moet. Onze accountants spelen hierin een belangrijke rol.
Wij leveren maatwerk; hoe groot of klein de ondernemer ook is. Onze accountants krijgen te maken met de meest uiteenlopende administraties. Dat varieert van de groenteboer op de hoek, tot een grote multinational. Geen enkele onderneming is gelijk en dat maakt ons werk ontzettend divers. Als accountant bij de Belastingdienst werk je met veel enthousiaste collega’s aan complexe zaken.

In onze workshop neemt een van onze accountants je mee in de wereld van de Belastingdienst. Wat gebeurt er achter de schermen? Hoe is een werkweek opgebouwd? Waar moet je rekening mee houden als accountant? Het wordt in ieder geval duidelijk dat je als accountant niet urenlang achter je bureau vastgeplakt zit, maar zeker ook ondernemers bezoekt.

Zien we jou bij onze workshop?

Nederland kan niet zonder de Belastingdienst, kan niet zonder jou.
______________________________________________________________________________________

Mazars - Controleer jij de digitalisering?
De wereld verandert, de audit verandert en de wet- en regelgeving…ook, maar niet zo snel als de factoren daaromheen. In de dagelijkse praktijk komen de invloeden van de ontwikkeling in de digitalisering dagelijks terug. In onze workshop laten wij zien op welke manier ons werk wordt beïnvloed door de digitalisering, en de risico’s die hieruit voortkomen. We zullen aan de hand van praktijkcasussen stil staan bij mogelijke bedreigingen en/of fraude, de manier waarop dit onze controle beïnvloed maar ook de kansen die het onze controle methodes en de klanten geeft om hier op in te spelen. De huidige controlestandaarden kennen echter nog geen controletechnieken op basis van data-analyse…wat moeten we doen? Welke kant moeten we op? We hebben de eerste stappen gezet, maar gaan deze in de juiste richting? Hoe gaan we om met deze nieuwe kansen en bedreigingen? Door middel van een interactieve sessie gaan we al onze kennis omzetten naar kansen voor de toekomst!
______________________________________________________________________________________

Deloitte
Wil jij ervaren hoe het écht is om als auditor bij Deloitte aan de slag te gaan? Tijdens het PM Congres op 19 april nemen we je mee in verschillende vraagstukken waar jij als auditor mee te maken kan krijgen. Je werkt aan een aantal mini cases, bespreekt hierbij de finan­ciële gegevens en denkt aan de verschillende processen die je als auditor onder de loep neemt. Stel de juiste vragen, blijf doorvragen en wees kritisch! Alleen dan kun je het verhaal achter de cijfers ontdekken. Gedurende de dag worden er veel verschillende aspecten van het werken bij Deloitte toegelicht, niet alleen via de case maar ook spelenderwijs. We leren elkaar informeel kennen!

Tijdens het PM Congres kun je al je vragen stellen over Deloitte en niets belangrijker is om straks een goede keuze te kunnen maken voor jouw kantoor. Ervaar de cultuur van Deloitte en de mensen waarmee je komt te werken.

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)