Locatie: All Round
Datum:  donderdag 31 mei 2018 van 22:00 tot 03:00 uur
Eindfeest

Het einde van het studiejaar komt steeds dichterbij. Hoewel de tentamens voor de deur staan, begint de zon ook weer volop te schijnen. Het  Noorderplantsoen wordt in de avond weer gevuld met BBQ's, bier en studenten. Wat is nu een betere manier om nog één keer je hoofd helemaal leeg te maken. En samen met je vrienden, onder het genot van een drankje en lekkere deuntjes er een groot feest van te maken!

Kom dus 31 mei met al je studiegenoten om 22.00 uur naar All Round, gelegen naast de Korenbeurs aan het Akerkhof!  De entree is gratis en de eerste drankjes zijn van PM. We hebben dit jaar weer een spetterend thema, maar wat dit is blijft nog even geheim. Houd social media en de website in de gaten en schrijf de datum in je agenda. Tot de 31e!

Datum: 31 mei 2018
Locatie: All-Round
Tijd: 22.00
 

Thema

Wat is een goed feestje nu zonder een thema? Daarom zal dit jaar ook iedereen weer volledig uitgedost arriveren bij het PM Eindfeest. Het thema van dit jaar is ‘2004’. Nu hoor ik jullie al denken 2004?! Wat moet ik daar nou mee? De echte kenners weten natuurlijk dat dit het oprichtingsjaar is van onze studievereniging. De bedoeling is dat je een gebeurtenis uit 2004 kiest en verkleed gaat als die persoon, gebeurtenis of dat voorwerp. Om zo maar even wat suggesties te geven, kan je verkleed gaan als:
- Micheil Saakasjvili, die werd toen gekozen tot president van Georgië
- Westpoint, de hoogste woontoren van Nederland werd toen opgeleverd
- Planetoïde (164216) 2004 OT11, die in dit jaar werd ontdekt.

Je ziet het al, de opties zijn eindeloos! Kies een leuke gebeurtenis en trek je beste outfit aan! Wie zien jullie allemaal de 31e!

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)