Locatie: 
Datum:  vrijdag 23 november 2018 van 17:45 tot 00:00 uur
Alumniactiviteit Groningen

Kijk jij als alumni-lid ook terug op je prachtige studententijd in Groningen? Kom dan op 23 november (terug) voor de 2e alumni-activiteit in Groningen!  De ideale mogelijkheid om je oud-studiegenoten weer te spreken. Na het middagcollege van de EMA-vakken gaan wij lasergamen en aansluitend staat ons een heerlijk Bourgondisch buffet te wachten. Dit is een uitgelezen mogelijkheid om na een pittig dagje college het weekend mooi te beginnen met een spannende activiteit en gezelligheid met PM. Uiteraard zijn de niet-EMA cursisten ook van harte welkom op deze activiteit! Tevens is het mogelijk om vanaf het eten aan te sluiten, mocht dit beter uitkomen in verband met de reistijd. 
 

Programma
Aanvangstijd lasergamen: 17.45
Lasergamen: 18.00 - 19.00 
Aanvangsttijd eten: 19.00

Kosten
De kosten voor het lasergamen en het eten liggen rond de 25 euro. Wanneer je na het lasergamen aansluit zullen de kosten rond de 15 euro uitkomen.

Opgeven: 
Opgeven kan tot uiterlijk 18 november door: Gebruik te maken van de 1-kliksaanmelding van PM App (hierop kun je ook de alumni-foto’s terugvinden!)
Een e-mail te sturen naar alumni@studieverenigingpm.com;
Een van de  leden van de alumni-werkgroep persoonlijk te benaderen :) 

Let op: 
Heb je dieetwensen? Dan ontvangen we deze ook graag. 
Na 18 november dienen wij de definitieve aantallen door te geven, dus bij eventuele afmeldingen na 18 november zijn wij genoodzaakt om de gemaakte kosten toch te incasseren. 

We zien jou graag terug op de alumniactiviteit in Groningen! 

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)