Locatie: Pitch & Putt Groningen
Datum:  donderdag 16 mei 2019 van 16:00 tot 19:30 uur
Eerstejaarsactiviteit

Hou jij wel van een balletje slaan of lijkt het je leuk om dit een keer te proberen? Zin om samen met je mede eerstejaars Bedrijfskunde studenten een biertje te drinken onder het genot van een overheerlijke barbecue? Heb jij vragen over de track Accountancy & Controlling?

Meld je dan nu aan voor de eerstejaarsactiviteit Pitch & Putt van Studievereniging PM, dé studievereniging voor Accountancy & Controlling studenten aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Deze activiteit is speciaal voor eerstejaars Bedrijfskunde-studenten die meer willen weten over de track Accountancy & Controlling. Daarnaast is het mogelijk om meer te weten te komen over wat wij als Studievereniging PM allemaal te bieden hebben aan studenten Accountancy & Controlling.

De activiteit zal plaatsvinden bij Pitch & Putt Groningen (Kardinge). Om 16.00 uur slaan we de eerste bal van de tee en we verwachten rond 20.00 uur af te sluiten.

De inschrijvingen voor deze activiteit zijn gesloten!