Locatie: Amsterdam
Datum:  vrijdag 24 mei 2019 van 19:45 tot 00:00 uur
Alumniactiviteit Amsterdam

Op vrijdag 24 mei 2019 vindt de laatste alumniactiviteit van studiejaar 2018/2019 alweer plaats! Amsterdam, de mooie hoofdstad van Nederland, is deze keer de verzamelplaats voor een samenkomst van alumnileden van PM. We zullen vanaf 20.00 uur tot 21.30 uur op de Amsterdamse grachten gaan varen onder het genot van een hapje en een drankje. We verzamelen om 19.45 uur bij de opstapplaats Centraal Station Amsterdam. Wij gaan ervanuit dat je van tevoren al gegeten hebt. Voor de liefhebbers is er de gelegenheid om na de boottocht de stad in te gaan.

Opgeven kan tot en met donderdag 16 mei 2019 door je op te geven via de aanmeldbutton op de website (of de PM app) of door een mail te sturen naar alumni@studieverenigingpm.com. De eigen bijdrage voor deze activiteit zal rond de 20 euro per persoon liggen.

We hopen je te zien op 24 mei. Tot dan!