Locatie: Huize Maas
Datum:  donderdag 14 februari 2019 van 22:00 tot 00:00 uur
Alfabetfeest

We hebben de eerste maand van het jaar al overleefd, de tentamens zijn (gelukkig) voorbij en we beginnen met een gloednieuw semester, wat betekent, gloednieuwe activiteiten! Een van deze activiteiten is het jaarlijkse alfabet feest. Jaarlijks organiseren we dit feest in samenwerking met andere studieverenigingen. Elk jaar wordt een letter uit het alfabet gekozen en we denken aan een thema dat met deze letter begint. Je kunt je outfit baseren op de gekozen letter.

We hopen dat jullie allemaal de gekste outfits maken en op donderdag 14 februari met ons mee feesten. Het belooft een geweldige avond te worden! Tickets kosten € 7, - in de voorverkoop  en zijn inclusief één drankje en gratis gebruik van de garderobe.

Waar: Huize Maas
Wanneer: donderdag 14 februari 2018
Hoe laat: 22.30 uur - 04.00 uur
Kosten pre-sale: €7,- (incl. garderobe en 2 drankjes)
Voor meer informatie klik hier

Wanneer je een externe mee wilt nemen of meer dan één kaartje wilt bestellen voor het Alfabetfeest stuur dan een mail naar bestuur@studieverenigingpm.com.

Aanmelden kan door op de aanmeldbutton te klikken.