Locatie: Best Western Plus Hotel Groningen Plaza
Datum:  dinsdag 3 december 2019 van 14:00 tot 21:30 uur
MAK Symposium

Dinsdag 3 december 2019 vindt het jaarlijkse MAK Symposium weer plaats: het evenement om kennis te maken met MKB accountantskantoren! Dit jaar staat het thema 'Duurzaamheid in het MKB' centraal. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en duurzaamheid zijn niet alleen voor internationale en beursgenoteerde ondernemingen van belang. Omdat deze onderwerpen in een breder maatschappelijk kader worden geplaatst krijgen ook MKB-bedrijven hier steeds meer mee te maken. In het MKB ontstaat er een grote behoefte aan adviesdiensten op dit gebied. MKB-ondernemers verwachten van de accountant steeds meer dan alleen kennis op het gebied van administratie en controle, het samenstellen van jaarrekeningen of het afgeven van verklaringen.

De rol van de accountant is dus aan het veranderen. De vraag is, hoe gaan de accountantskantoren om met deze vernieuwde rol? Hoe blijven ze bij op het gebied van kennis en hoe halen ze hier hun voordeel uit ten opzichte van concurrenten en grotere accountantsorganisaties?

Het symposium zal bestaan uit een lezing, workshops, speeddates, een interactieve sessie en een afsluitend diner. Vanuit de NBA zal een lezing gegeven worden door Remco den Akker en de SRA zal een interactieve sessie verzorgen met een MAK Symposium successhow! Hieronder volgt het dagprogramma:

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)