Locatie: Les Mélèses, Risoul, Frankrijk
Datum:  donderdag 27 februari 2020 t/m maandag 2 maart 2020
PM Wintersport

Terug van weg geweest, de PM Skireis! Het is drie jaar geleden dat de vorige legendarische ski trip is georganiseerd. Over drie jaar geleden worden nog steeds verhalen verteld, daarentegen wordt het tijd voor nieuwe verhalen. Daarom zullen we dit jaar op Donderdag 27 februari afrijzen naar Risoul, Frankrijk. Een skigebied met maar liefst 185 km sneeuwzekere piste. Daarnaast zorgt La Grotta du Yeti in dit gebied voor het nodige vertier. Na enkele dagen grote lol en honderden nieuwe verhalen later, zullen we op zondag 1 maart terug keren naar Nederland. Het volgende zit bij de reis inbegrepen:

• Reis per touringcar
  • Accommodatie in Les Mélèzes
  • Skipas
  • Skiverhuur
  • Yeti Card (halve liter bier voor 4 euro in de aprèsski)

De kosten voor deze reis zullen 280 euro bedragen. Lijkt het je leuk om mee te gaan? Meld je dan hieronder aan via de één kliks inschrijving!

Heb je nog vragen over de reis? Neem dan contact op met de reis commissie via: reis@studieverenigingpm.com