Locatie: Bar Cinq
Datum:  donderdag 17 oktober 2019 van 19:00 tot 21:00 uur
Informatiebijeenkomst en borrel EY Carribean

Ben jij op zoek naar een stage of startersfunctie? Waarom zou je dit niet doen in combinatie met een zonovergoten klimaat, oneindig veel palmbomen, parelwitte stranden en de leukste happy hours...? Wij van EY Dutch Caribbean nodigen je graag uit op onze kennismakingsborrel!

Kies je voor een carrière binnen Assurance, dan speel je een belangrijke rol in het creëren van vertrouwen. Wij analyseren de gegevens achter de bedrijfsactiviteiten van onze klanten, zodat zij, hun investeerders en hun toezichthouders een duidelijk beeld hebben van hoe ze presteren. Bij EY Dutch Caribbean leveren wij ons beste werk met teams die verschillende perspectieven, achtergronden en vaardigheden samenbrengen. Daarom hebben we een werkomgeving gecreëerd waarin jij thuishoort en kan slagen, wat je verhaal ook is. EY Dutch Caribbean heeft filialen in Aruba, Curacao en Suriname en daarnaast werken wij nauw samen met onze collega’s in o.a. Barbados, Trinidad, Jamaica en omstreken. Gedurende je stage of traineeship wordt je begeleid door vakkundige collega’s en daarnaast bieden wij je diverse trainingen om jouw hard- en soft skills te ontwikkelen. Het volgen van de Nederlandse RA-opleiding of Amerikaanse CPA is bij ons ook mogelijk.  

Niet alleen is het zon, zee en strand, maar vooral de (werk)sfeer is wat werken bij EY Dutch Caribbean uniek maakt. Ben je inmiddels enthousiast geworden? De enige keuze die dan nog resteert is waar jij je carrière laat aanvangen, dit kan op een van onze kantoren in Aruba, Curaçao of Suriname, waarbij je regelmatig naar de andere jurisdicties zal reizen om je cliënten (en uiteraard je collega’s) te ontmoeten!

Wij kijken er naar uit om met je kennis te maken op 17 oktober en zien je aanmelding voor onze kennismakingsborrel graag tegemoet!

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)