Locatie: Het Paleis, Groningen
Datum:  donderdag 20 februari 2020 van 13:00 tot 18:00 uur
HTG Selection Day

Benieuwd naar HTG, onze business & collega’s? Dan is de HTG Selection Day precies wat jij nodig hebt! Wij dompelen je tijdens één middag onder in de wereld van HTG en wie weet versterk jij daarna ons team als nieuwe collega. 

We hebben het programma zo ingericht dat je aan het einde van de dag precies weet waar je bij HTG aan toe bent. Zo is er alle ruimte om kennis te maken met zowel Trainees als ervaren Managers. Ook krijg je de kans om in gesprek te gaan met onze recruiters over de mogelijkheden bij HTG. Hiernaast willen wij jou natuurlijk ook leren kennen, dus stel je jezelf voor tijdens een overtuigende pitch. Ontwikkeling vinden we belangrijk, dus hebben we aan het einde van de middag een toffe Keynote sessie over het bereiken van succes in je werk gepland. We sluiten af met een borrel en hier kletsen we graag nog even verder over jouw toekomst. Al met al een dag die jou op weg helpt bij de start van je carrière.  

Aanmelden

Inschrijven kan tot en met 13 februari. Let op: we hebben maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Daarom krijg je uiterlijk 17 februari bericht of je bent uitgenodigd voor de HTG Selection Day!

Ga naar www.bs-htg.nl/htgselectionday voor alle informatie en om je aan te melden

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)