Locatie: De Drie Gezusters
Datum:  donderdag 19 maart 2020 van 22:30 tot 00:00 uur
Afgelast: Alfabetfeest

Alfabetfeest

We hebben de eerste maand van het jaar al overleefd, de tentamens zijn (gelukkig) voorbij en we beginnen met een gloednieuw semester, wat betekent, gloednieuwe activiteiten! Een van deze activiteiten is het jaarlijkse alfabetfeest. Jaarlijks organiseren we dit feest in samenwerking met andere studieverenigingen. Elk jaar wordt een letter uit het alfabet gekozen en bedenken we een thema dat met deze letter begint. Je kunt je outfit baseren op de gekozen letter. De gekozen letter is dit jaar: de 'D'!

We hopen dat jullie allemaal de gekste outfits bedenken en op donderdag 19 maart met ons mee feesten. Het belooft een geweldige avond te worden! Toegang is gratis bij aanmelding via onderstaande button.

Voor het evenement zullen wij om 21.00 gaan poolen. Aanmelden voor deze activiteit kan via https://studieverenigingpm.com/evenementen/inschrijven/411-informele-activiteit-poolen

Informatie

Waar: De Drie Gezusters, Upstairs
Wanneer: donderdag 19 maart 2020
Hoe laat: 22.30 uur - 04.00 uur

Wanneer je een externe mee wilt nemen of meer dan één kaartje wilt bestellen voor het Alfabetfeest stuur dan een mail naar bestuur@studieverenigingpm.com.

Aanmelden

Aanmelden kan door op de aanmeldbutton te klikken. 

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)