De vereniging heeft zonder actieve leden geen bestaansrecht. Wil jij een gaaf evenement organiseren, je netwerk uitbreiden en nieuwe mensen leren kennen? Solliciteer dan voor één van de onderstaande commissies!

Voor de onderstaande commissies is de deadline om te solliciteren 25 april, 23.59 uur:

• Accountancy Tour Amsterdam
  • Activities Committee*
  • Conference Committee*
  • Investment & Accountancy Evenings
  • Controlling Tour
  • Masterclass
  • Journal Committee*

*Deze commissies staan ook open voor internationale studenten.

Daarnaast kan je ook nog plaats nemen in een van de FSG Societies. De societies organiseren ieder blok een informeel evenement voor de doelgroep, zodat je in contact kan blijven met je studiegenoten. Voor de societies geldt geen deadline om te solliciteren: het is namelijk het hele jaar mogelijk om hierin te komen!

• Societies
    • Accountancy & Controlling
    • Finance
    • International Financial Management