KroeseWevers – It’s all digital, toch?

De accountant van vandaag en van de toekomst is een ander type mens dan de ‘traditionele’ accountant. Competenties als IT-skills, communicatie skills, sociale vaardigheden en een sterk analytisch vermogen worden gevraagd binnen de accountancybranche. Hoe belangrijk zijn deze, voor accountants relatief nieuwe, competenties en vaardigheden voor jou? Waar zit jouw onderscheidend vermogen als het gaat om deze vaardigheden? En geldt dit zowel voor de audit als voor de samenstelpraktijk?

Met de interactieve workshop ‘It’s all digital, toch?’ wijst KroeseWevers je op de competenties die vandaag en morgen belangrijk zijn voor het accountancyvak. We focussen ons met name op de trend die de meeste impact heeft op competenties: digital. Maar we besteden ook aandacht aan andere veranderende en belangrijke vaardigheden waar de branche om vraagt. Om je ontwikkeling een boost te kunnen geven, willen we je vragen om een eigen laptop en smartphone mee te nemen.

Na afloop van de workshop ben jij klaargestoomd voor de volgende stap in jouw carrière:

  • Je krijgt inzicht in het ‘nieuwe type’ accountant waar de arbeidsmarkt om vraagt

  • Je krijgt inzicht in het verschil tussen audit en samenstelpraktijk en de verschillende competenties die in beide disciplines worden gevraagd

  • Je leert waar jouw kracht ligt en in welke relevante competenties jij uitblinkt

  • Je krijgt persoonlijk advies over hoe jij je kan voorbereiden op de arbeidsmarkt

Deze workshop wordt gegeven door Iris Haafkes, gevorderd assistent accountant en Elke Damhuis, recruiter/HR adviseur bij KroeseWevers.

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)