MTH – Dilemma game … your solution?

Dilemma’s…….., we hebben er dagelijks mee te maken. Welke schoenen trek ik vandaag aan? Zal ik eerst gaan hardlopen of zal ik toch eerst gaan eten? Welke studie wil ik gaan volgen? Heb ik ambitie voor het AA- of RA-traject? Welke afslag neem ik? Links of rechts?

In het beroep van accountant heb je te maken met veel wet & regelgeving. Ook zijn er momenteel veel ontwikkelingen in de markt en in de rol van de accountant. Kortom als accountant heb je regelmatig te maken met dilemma’s.

Eigenlijk heb je als student accountancy al te maken met dilemma’s. Denk bijvoorbeeld aan je afstudeerstage. Wil je dit bij een kantoor doen of liever niet? Kies je voor de hoogste vergoeding of voor de plek waar je het meeste leert? Of denk aan het moment waarop je bent afgestudeerd. Ga je dan voor het hoogste salaris? Kies je voor de beste doorgroeimogelijkheden? Kies je voor de beste werk-privébalans? Kortom, dilemma’s waar jullie allen mee te maken hebben of krijgen.

In ons interactieve dilemmaspel gaan we uitgebreid in op dilemma’s waar zowel jullie als onze accountants mee te maken hebben. Hoe ga jij om met dilemma’s? Wordt jouw groep de winnaar van dit spel?

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)