Website
http://www.werkenbijacconavm.nl

Over Accon avm

Je kent ons vast al, accon■avm is dé advies- en accountantsorganisatie voor ondernemers in het MKB en de agrarische sector. Als advies- en kennisorganisatie streven wij ernaar ondernemen duurzamer, aantrekkelijker, eenvoudiger en uitdagender te maken. Vanuit ca. 45 kantoren bedienen ruim 900 medewerkers zo’n 21.000 klanten. Onze medewerkers en klanten ervaren de persoonlijke benadering van een regionaal kantoor met de ruggensteun van een landelijk opererende organisatie.

De controlepraktijk is een zelfstandig opererende vennootschap die is verbonden met de netwerkorganisatie. We kennen een eigen directie en raad van commissarissen, en opereren onafhankelijk van de andere activiteiten die onder de naam accon■avm plaatsvinden. Deze onafhankelijkheid past bij onze specialistische dienstverlening en bij de bijzondere eisen van wet- en regelgeving.

Ben jij (bijna) klaar met je studie? Of juist op zoek naar een leerzame stageplaats? Op zoek naar een accountancyfunctie waar onafhankelijkheid, kwaliteit en ambitie écht samengaan met persoonlijke en maatschappelijke betrokkenheid? Start dan je carrière bij accon■avm. Word jij onze toekomstige nieuwe collega? accon■avm staat altijd open voor nieuw talent. Geïnteresseerd geraakt? Neem dan eens een kijkje op onze vacaturesite www.werkenbijacconavm.nl.

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)