Over Afier

Leer ons kennen.

Accountancy, bedrijfsadvies: het is een prachtvak. Het stelt ons in staat om mensen te helpen met iets waar ze zelf niet aan toekomen of waarvoor ze onvoldoende specifieke expertise in huis hebben. Om dan samen de betekenis achter de harde feiten te lezen.
Want: de cijfers van de onderneming zijn belangrijk. Maar veel belangrijker is wat die cijfers vertellen. Ze krijgen pas betekenis in relatie tot de wensen en behoeften. Wat wil de klant nu en in de toekomst? Welke mogelijkheden zijn reëel? Die vragen stellen wij telkens weer.

 

Afier is een kantoor gevestigd te Tynaarlo met ongeveer 40 medewerkers met een zelfstandige samenstel- en controlepraktijk (profit en non-profit).

Eén A4-tje

Al snel in ons professionele leven kwamen wij tot de conclusie dat ‘kort en bondig’ beter aansloeg dan ‘lang en uitvoerig’. Natuurlijk voldoen wij aan alle formaliteiten en dus produceren wij aangiften, jaarrekeningen en soms adviesdocumenten van meerdere pagina’s. Echter: waar het kan moet het op één A4-tje. Wij gaan voor de kern en het overzicht.

Werken bij Afier.

Mensen gaan bij ons altijd voor cijfers. Communicatie en collegialiteit vinden wij dan ook bijzonder belangrijke eigenschappen voor iemand met een financiële functie. Net als gelijkwaardigheid: in onze platte organisatie denkt en praat iedereen mee. Of het nu je eerste werkdag is of je bent al 10 jaar in dienst: jouw inbreng doet ertoe.
Bij Afier houden we van een goede balans tussen werk en privé. Het werk moet af maar daarbij wordt er zeker ook gelachen en plezier gemaakt, op het werk en in de relatie met de klant.
En bovenal: je moet je hart niet thuis laten wanneer je bij ons werkt.

Meer informatie

Bij ons krijg je de kans om je te ontwikkelen via diverse opleidingstrajecten en training on the job. Onze collega’s kunnen je hierover meer vertellen. Neem dan contact op met Marjan Bijstra (0592-530953) en zij zal je in contact brengen met een van onze collega’s. Bovendien kun je meer informatie vinden op www.afier.com. Hier zijn ook onze vacatures te vinden.

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)