Over Bentacera

Bentacera is een accountants- en advieskantoor dat er is voor de moderne ondernemer.  Met vestigingen in Bolsward, Dokkum, Drachten, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek zijn we altijd dichtbij. Wij zijn betrokken, eerlijk en puur, met een scherp oog voor kwaliteit. Bij Bentacera gaat het om jou. Daar kun je op vertrouwen. Wij durven de discussie met je aan te gaan en willen de sparringpartner zijn om samen te werken aan jouw ambities. Altijd en overal. Wij maken tijd, voor jou! We bieden je een uitdagende baan in een ambitieuze organisatie met 220 medewerkers. Er heerst een prettige werksfeer en we bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Als raadgever adviseren en ondersteunen wij ondernemers bij de meest uiteenlopende vraagstukken. Of het nu gaat om accountancy, fiscale- en bedrijfsadvisering, personeelsbeleid, fusie en overname, financiële planning of internationaal zakendoen; wij hebben alle kennis onder één dak. Een huis vol specialisten die wij op het juiste moment aan ondernemers verbinden, ook als het gaat om onderwerpen als leiderschap, pensioen, bevlogen personeel of financieringen.

Wij begrijpen dat een ondernemer geen ondernemer is geworden om te verdrinken in administratieve rompslomp. Wij zorgen ervoor dat zij kunnen doen waar je goed in zijn: ondernemen! Hoe? Door samen te bentaceren. Want als ondernemers gebentaceerd zijn, hebben ze hun zaken goed voor elkaar en heerst er rust binnen de organisatie. Tijd om samen te ondernemen, tijd voor verdieping van relaties en tijd om het verschil te maken. Bentacera. Wij maken tijd.

Wil je meer van ons weten? Bekijk dan onze website, volg ons op social media of neem contact met ons op.

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)