Website
https://www.fit-professionals.nl

Over Fit Professionals of Finance

Ben jij de nieuwe Fit Professional of Finance?

Uitdagende opdrachten voor financiële toppers

Fit Professionals of Finance is in 2015 opgericht vanuit een behoefte aan persoonlijke en professionele ontwikkeling. Na jarenlang zelf als gedetacheerd financieel expert te hebben gewerkt, ontwikkelden wij het gedachtegoed dat nu Fit Professionals heet.

Fit Professionals detacheert jou bij een van onze klanten. Daardoor groei je sneller dan in een ‘gewone’ baan. Door vaker van organisatie te wisselen, ontdek je snel hoe je je talenten op nieuwe manieren kunt inzetten. Je leert je flexibel op te stellen en snel aan te passen aan een nieuwe werkomgeving!

Als finance consultant denk je misschien dat het onmogelijk is om met een vakantiegevoel naar je werk te gaan. Maar als je werk zo tof is dat je er elke dag met plezier heengaat ontkom je er niet aan. Het vakantiegevoel overvalt je.

Wij zijn ervan overtuigd dat we uitdagende opdrachten bij toonaangevende organisaties voor je hebben. Sterker nog, als we jou eenmaal aan een opdracht hebben gekoppeld, begint ons werk pas. Wij investeren namelijk graag in onze ambitieuze finance professionals. Doordat je onze Fit Course volgt, weet je wat je sterke en minder sterke punten zijn. Je werkt voortdurend aan je soft skills.

Wat we daarvoor terug willen? Enthousiasme, betrokkenheid, inzet en vitaliteit. Onze kernwaarden deskundig, betrokken en vitaal gelden voor alles wat we doen en voor iedereen die met onze organisatie in aanraking komt.

Spreken we elkaar binnenkort?

Bezoek dan onze website www.fit-professionals.nl voor meer informatie.

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)