Website
http://www.kpmg.com/nl

Over KPMG

Werken bij KPMG: kwaliteit bieden in audit-, tax- en advisorydiensten  
KPMG Nederland is onderdeel van een groot, internationaal netwerk dat dienstverlening biedt op het gebied van audit, tax en advisory. We werken voor een brede groep opdrachtgevers: grote (inter)nationale ondernemingen, middelgrote bedrijven, non-profitorganisaties en overheden. De ingewikkelde problematiek van onze cliënten vraagt om een aanpak die helpt orde te scheppen in de complexiteit. Onze professionals blinken uit in hun eigen specialisme, maar werken tegelijkertijd nauw samen om zo de toegevoegde waarde te bieden die onze cliënten helpt om te excelleren. Daarbij putten we uit een rijke bron van kennis en ervaring, opgedaan in uiteenlopende organisaties en markten. 

Een bijzonder werkklimaat
De cultuur van KPMG Nederland kenmerkt zich door passie voor het vak en een sterke teamgeest. Mensen staan centraal bij KPMG. Onze integere professionals met verschillende achtergronden laten collega’s in hun waarde en hebben respect voor elkaars persoonlijkheid en vakmanschap. Het is een unieke cultuur die we koesteren, omdat zij een belangrijke basis legt voor ons succes en dat van onze cliënten. Door de combinatie van passie, ambitie, teamgeest en collegialiteit biedt KPMG een werkomgeving waarin zowel jong toptalent als ervaren professionals het beste uit zichzelf kunnen halen en nieuwe uitdagingen vinden.

Cutting through complexity’
De vraagstukken van onze cliënten vragen vaak om een multidisciplinaire aanpak. Daarom combineren we de kwaliteiten van onze audit- en advisoryspecialisten en werken we samen met de taxprofessionals van KPMG Meijburg & Co. Zo ontstaan interdisciplinaire inzichten en adviezen. Wij maken vooral het verschil als het om de inzet van onze mensen gaat bij het omgaan met complexe vraagstukken in de markt en bij onze cliënten zelf: “High performing people cutting through complexity”. Zo zijn we in staat om drie soorten diensten aan te bieden:
·        Audit – we controleren financiële verslaglegging van grote ondernemingen. Zo voorzien we bestuur, investeerders, cliënten en andere belanghebbenden van betrouwbare bedrijfsinformatie. Daarbij komen vaak specifieke vraagstukken en wet- en regelgeving kijken, waarvoor wij diverse aanverwante diensten bieden.
·         Tax – met helder belastingadvies helpen onze collega's van KPMG Meijburg & Co ondernemingen om financiële risico’s te verkleinen en fiscale kansen te benutten. KPMG Meijburg & Co is actief op alle deelterreinen van het fiscale vakgebied.
·         Advisory – onze adviseurs helpen ondernemingen graag hun prestaties te verbeteren. We verzorgen tactische en strategische adviezen. De dienstverlening van KPMG Advisory is gebundeld in drie Service Groups, te weten: Transactions & Restructuring,Risk Consulting en Management Consulting. Voor verschillende vraagstukken heeft KPMG specialisten in huis: van IT en finance tot fusies en overnames.

Ambitie om te groeien
We hebben 152.000 medewerkers wereldwijd. KPMG Nederland telt zo’n 3.200 KPMG’ers verspreid over dertien kantoren. We willen de nummer 1 zijn in de markt en in ons vak. Met goed teamwerk en doorzettingsvermogen willen we concurrenten achter ons laten en doorgroeien tot absolute marktleider. Om die ambitie waar te maken, zijn we altijd op zoek naar jong talent en ervaren experts. Mensen die met ons mee willen bouwen. Bij KPMG kun je je ideeën kwijt en krijg je de ruimte om je eigen stijl te ontwikkelen. We houden van eigenwijze mensen die niet afwachten, maar zélf het initiatief nemen en met creatieve oplossingen komen.

Meer informatie
Wil jij werken als ervaren audit-, tax- of advisoryprofessional bij KPMG Nederland? Of wil je als ambitieuze starter ons team komen versterken? Ga dan naar www.kpmg.com/nl/werkenbij

of neem contact op met het KPMG Recruitment Centre via (020) 656 7162 of per e-mail recruitment@kpmg.nl.

KPMG Recruitment Centre
Laan van Langerhuize 1
1186 DS Amstelveen
(020) 656 7162
 
Website: www.kpmg.com/nl

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)