Over SoliTrust

Specialist in financiële data-analyse en betrouwbare business intelligence

SoliTrust is specialist op het gebied van IT-auditing en data-analyse vanuit een focus op financiële data. Onze organisatie bestaat uit een team van specialisten in verschillende disciplines binnen de vakgebieden IT en Finance. Doordat we de taal spreken van accountants, controllers, ICT’ers en bestuurders, vormen we de verbinden factor tussen deze partijen.

Doorgaande digitalisering zorgt voor complexe IT-processen en een schat aan operationele en financiële data die vaak onbenut blijft. Daardoor is er een groeiende behoefte aan gespecialiseerde diensten op het gebied van data-analyse. Volgens ons staan software, IT-processen en data uiteindelijk ten dienste van het duurzaam vergroten van de kwaliteit en betrouwbaarheid van organisaties.

De uitdagingen van data-analyse

We brengen complexe IT-processen en databases terug tot heldere financiële analyses. Daarbij is het niet zozeer de uitdaging om gegevens te vergaren. Het is vooral de uitdaging ze vanuit de juiste dimensie te ontsluiten, te waarderen en te presenteren, zodat ze werkelijk bijdragen aan het vergroten van het inzicht. Daarmee ondersteunen we bij het oplossen van data gerelateerde vraagstukken en helpen we de accountant om de kwaliteit en betrouwbaarheid van de controle van de jaarrekening te verhogen.

SoliTrust heeft een blijvende focus op de betrouwbaarheid en bestendigheid van informatie. Prestaties worden immers beïnvloed door de mate van vertrouwen in de samenwerking tussen mensen en techniek. Het scheppen van vertrouwen voor nu en in de toekomst is voor ons daarom essentieel. Een ambitieus denk- en werkklimaat is daarbij de basis en samenwerken met plezier en respect staat voorop.

Werk ook mee aan de toekomst

Steeds meer accountantskantoren en bedrijven ontdekken SoliTrust. We zijn daardoor een snelgroeiend bedrijf en op zoek naar nieuwe collega’s! Bij ons leg je verbanden, signaleer je uitzonderingen en vertaal je dit naar pragmatische en innovatieve oplossingen. Je krijgt een uitdagende functie binnen ons jonge en ambitieuze team. Ook voor een afstudeerstage ben je bij ons aan het juiste adres. Mogelijke onderwerpen zoals Audit Data Analyse, Business Process Analytics en Data Management Training, zorgen gegarandeerd voor hoge cijfers. Bij SoliTrust ben je verzekerd van een toekomstbestendige stap in je carrière!

Wil je meer weten of kennismaken? Neem contact op met Ernst Albers bereikbaar via 06-86899789 of ernst.albers@solitrust.nl

VACATURES 

  • Financieel Data Analist
  • Afstudeeropdracht Data Analyse / Business Intelligence

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)