Website
http://www.sra.nl/studenten

Over SRA

SRA is een netwerk van 370 zelfstandige mkb-accountantskantoren met 900 vestigingen in heel Nederland. SRA biedt de aangesloten kantoren kennis, middelen en ondersteuning. Hierdoor voeren de kantoren hun werkzaamheden efficiënt, effectief en altijd op hoog niveau uit.
En zo biedt ook een SRA-kantoor haar medewerkers hetzelfde wat een groot kantoor te bieden heeft. Zonder dat dit ten koste gaat van de betrokkenheid en persoonlijke sfeer.

Meer variatie

Variatie is één van de pijlers van SRA. Dit uit zich al in de diversiteit in branches en klanten waar onze kantoren voor werken. Dit vraagt natuurlijk wel om een bepaald type accountant of fiscalist. Eén die een hoge betrokkenheid bij ondernemers belangrijk vindt en op alle niveaus een gesprekspartner wil zijn. Een uitdaging, als je meer variatie zoekt in je baan.

Meer vrijheid

De andere pijler binnen SRA is vrijheid. Het maken van eigen keuzes is voor ons een belangrijk goed. Dat is ook iets wat ons onderscheidt van andere kantoren. Je bent manager van jouw eigen carrière. Je kiest voor de verantwoordelijkheid die goed bij je past. Jouw voorkeur en ideeën staan daarbij voorop. Wil je vennoot worden, ga je voor ondernemerschap of ben je tevreden met je huidige taken en verantwoordelijkheden? De keuze is aan jou.

Onze taak is om jou als student zo goed mogelijk te informeren over jouw toekomstige werkveld. Wat zijn je carrièremogelijkheden? Wat ga je later verdienen? En wat zijn de voordelen van werken bij een SRA-kantoor?

Via diverse kanalen kunnen wij jou helpen met de volgende punten. En weten wij het antwoord niet? Dan doen wij een beroep op een van de 12.000 medewerkers bij onze 370 kantoren. Zo ontvang jij altijd antwoord op al je vragen! 

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden bij een SRA-Kantoor? Neem contact op met Claudia van Engelenburg, 030 656 60 60 of mail naar studenten@sra.nl.
Alle SRA-Kantoren in jouw regio kun je terugvinden op www.sra.nl.

Volg ons via Instagram of LinkedIn

Benieuwd wat PM voor jou kan betekenen? Word lid!

Lid worden (€1,-)