Nieuw bestuur ingehamerd

Op donderdag 14 september vond de eerste activiteit van PM in het nieuwe collegejaar plaats, namelijk de Algemene Leden Vergadering (ALV).

Voorafgaand aan de ALV was er eerst om 17.15 uur een diner bij Pizzeria Napoli voor alle actieve leden. In totaal waren ongeveer veertig actieve leden aanwezig bij het diner. De leden van commissies zaten grotendeels gemixt, waardoor iedereen al goed met elkaar kennis kon maken onder het genot van pizza of pasta. Het bestuur van ‘16/’17 en het kandidaatsbestuur van ‘17/’18 vertrokken al wat eerder om de laatste dingen in het Heerenhuis voor te bereiden. De rest van de actieve leden vertrok gezamenlijk om 19.30 uur richting het Heerenhuis.

Vanaf 19.30 uur konden alle leden die aanwezig wilden zijn bij de ALV alvast binnenlopen bij het Heerenhuis om even een lekker kopje koffie of thee te drinken voorafgaand aan de ALV. Om 20.00 uur werden alle leden binnengelaten in de zaal en kregen zij het jaarverslag van '16/'17: ‘Involved in your future’ en het beleidsplan voor 2017//2018: ‘Innovation is key’. Voorzitter van de ALV van 14 september 2017 was Krijn Toet.

Jorino Luimes, voorzitter van het bestuur ‘16/’17, begon de ALV met het toelichten van de realisatie van de speerpunten uit hun beleidsplan. Daarnaast werden ook de financiën van PM uitgebreid besproken door Almer de Haan, penningmeester van het bestuur ‘16/’17. Op basis van beide presentaties kwamen enkele vragen uit het publiek, die goed beantwoord werden door het bestuur. Hierna werden de commissieleden en het bestuur van ‘16/’17 gedechargeerd. Daaropvolgend was er tijd voor een korte pauze met wederom een kopje koffie of thee, waarna de vergadering werd voortgezet.

Na de pauze werd het bestuur van ‘17/’18 officieel ingehamerd. Judith van Ekeren, voorzitter van het bestuur ‘17/’18, begon hierna met de presentatie met het beleid voor het komende bestuursjaar. Het meest vernieuwende aspect uit dit beleidsplan was de presentatie van de ‘nieuw naam’ PM en het daarbij horende logo. Ook werd de begroting voor komend jaar uitgebreid besproken door penningmeester Yvette Pinkert. Aansluitend werden de commissieleden voor het komende jaar geïnstalleerd. Er waren mooie agendastukken ingezonden door oud-besturen met lovende woorden over het bestuur van ‘16/’17 en mooie succeswensen voor het bestuur van ‘17/’18.

Ter afsluiting van de ALV werd er nog gezellig nagepraat door de leden onder het genot van een hapje en een drankje.